pentru tine ce e mai important?

azi am ales sa stau acasa si sa nu ma duc la party, fiindca miine am examen si consider ca trebuie sa fiu odihnita.
multi incearca sa ma critice pentru asta si nu inteleg de ce.
fiecare are prioritatile sale in viata, care nu pot fi gresite sau corecte, fiindca ele sunt individuale si reprezinta pe fiecare in parte.
eu merg la universitate deatita ca imi place si nu pentru ca trebuie, cum o fac multi. Eu asta vreau sa fac, dintotdeauna mi-am dorit sa fiu la universitate, la anume asta facultate si specialitate si primesc placere din tot ce invat, din fiecare lucrare pe care o scriu, din fiecare zi din sesiune , din fiecare examen si din fiecare bursa mica pe care o primesc.
pertreceri vor fi multe, dar examen la mk doar unul si odata in viata.
poate banal, poate stupid dar asta-i prioritatea mea si nimeni nu e in drept sa o judece, precum nice eu nu am dreptul sa judec alegerea altuia de a fi la acea petrecere.
Am constientizat ce e important pt viitorul meu, pt mine si am corelat asta cu placerea..ce poate fi mai bine?
eu ma simt super..dar tu? ce este mai important pentru tine, pentru viitorul tau, faci intr-adevar ceea ce-ti place?

10 comments

  1. dintotdeauna miam dorit sa fiu la universitate - absolut nu =) , sigur nu miam dorit sa invat ceea ce invat la universitate caci stiu absolut ca 70% din ce invat nu-mi va trebui si nu voi mai auzi odata examenul dat de ele .

    ReplyDelete
  2. atunci de ce esti la universitate?

    ReplyDelete
  3. Eu is deacord cu Anonymous partial . Ceea ce tine de dorinta de a fi la universitate eu o am. Dar in rest are dreptate

    ReplyDelete
  4. fiecare ia cit ii trebuie, cineva 30%, cineva toate 100%, chestii relative

    ReplyDelete
  5. MA BUCUR PT TINE,MIHAELA.MA BUCUR CA FACI CEEA CE-TI PLACE.E IMPORTANT IN VIATA SA FACI CEEA CE TREBUIE,IAR DACA LUCRURILE PE CARE TREBUIE SA LA FACI SINT LUCRURILE PE CARE ITI PLACE SA LE FACI, AT E MINUNAT.MIE TOT IMI PLACE LA UNIVERSITATE.....E MULT MAI INTERESANT CA LA LICEU...AI TOATA LIBERTATEA SI INDEPENDENTA CARE LA LICEU TI-A FOST LIMITAT.LIBERTATE ,CARE,DE ALTFEL TRE SA STII SA TI-O CONTROLEZI,DACA NU VREI SA AI "SURPRIZE" LA EXAMENE.....SI EU TOT PRIMESC PLACERE DIN TOT CE INVAT SI DIN TOT MATERIALUL CARE NE SE PREDA,CHIAR POATE DACA ANONIMOUS ARE DREPTATE SI MULTE LUCRURI DIN CELE PE CARE LE INVATAM NU NE VOR TREBUI.SI NU E NIMIC CIUDAT FAPTUL CA NU AI MERS LA DISCO,CHIAR DIN POTRIVA CIUDAT SAU PROSTESC AR FI FOST DACA AI FI PLECAT STIIND CA URMATOAREA ZI AI EXAMEN...Hmm.....E 11:39 SI POATE CA CHIAR ACUM IL SCRII,SAU POATE LAI SCRIS ?? ORICUM DACA IL SCRII ACUM.....BAFTA

    ReplyDelete
  6. ms mult, ma bucur pt tine..succes in continuare, tine-o tot asa;)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. nu exista o singura varianta de raspuns corecta in cazut dat..si asta e evident, pentru ca intr-adevar, este important omul sa faca ceea ce-l face fericit si-l umple de emotii pozitive, iar daca pentru cineva asta e un party-ok, daca pentru altcineva este un examen- tot ok, daca pentru cineva este fie singur- la fel de ok..etc.
    Cati oameni atatea tipuri de fericiri:)
    Si nu e corect nici sa judeci nici sa incerci sa-l faci pe om sa creada ca tine, pentru ca omul de alaturi nu este "tu"

    ReplyDelete
  10. Asta e dreptul de a alege. Fiecare judeca dupa limita capacitatilor sale

    ReplyDelete