Ce e succesul?


Jeff Abbott scria în Adrenaline că "Every success in life is like a cocktail- a careful blending of elements in exact proportions, done in correct order". Frumos spus, dar pe cît de adevărat?
Se zice că succesul este o temă de succes, însă definirea acestuia devine tot mai grea cu cît te gîndești mai mult la aceasta.
O fi succesul calea către scopuri în viață sau însăși atingerea lor, fiecare urmează să decidă pentru el, fiindcă succesul se definește individual.
Pentru mine? Pentru mine succesul într-adevăr este o satisfacție interioară obținută pe parcursul și în urma împlinirii unor țeluri. Este ceea ce pot realiza pentru alții prin mine. Succesul e construit de tot ce-mi aduce într-adevăr plăcere și de ceea ce mă ridică mai sus.
Și tu? cum e succesul pentru tine?


imagine

3 comments

  1. Pt mine, succesul e foarte mult un proces si nu o destinatie finala. E un proces in care in fiecare zi devii mai bun ca in ziua anterioara, un proces in care ai un vis, ai obiective si un plan stabilit in conformitate cu visul tau, si depui efor pentru al realiza.

    ReplyDelete
  2. Artur știi că mă gîndeam că majoritatea afirmă că succesul e calea spre țeluri (și eu am afirmat mai sus),dar cînd ne dăm seama de succes? la sfîrșit cînd ne atingem scopul sau totuși pe parcus? (mie totuși îmi pare că la sfîrșit, sau doar îmi pare :) )

    ReplyDelete
  3. E clar ca ambii ne dam seama ca succesul e o stare de spirit. Eu cel putin consider ca daca ai un vis .. el te tine motivat pe tot parcursul drumului, + mai sunt si obiectivele care odata atinse te motiveaza.. mai pe scurt, succesul e o stare de spirit prezenta pe tot parcursul drumului din punctul initial pina la vis..

    ReplyDelete