Zodiac. Cum interacţionează cei din zodia Berbecului

Cred că nu-i o noutate că eu sunt născută în zodia Berbecului.
Nu cred în "horoscoape", însă cred în caracteristicile generale care descriu persoanele născute sub semne zodiacale.

Vrea să zic cum interacţionează Berbecii cu cei din alte zodii (o puteţi lua ca o generalizare subiectivă, însă confirmată deja de 23 de ani, aşa lucrează pentru mine, şi sunt sigură că-i mai bună decît orice minciună din "horoscoape")



Berbec- Berbec: se înţeleg perfect, din priviri, ştiu ce vor, relaţionează echilibrat, însă cînd vine vorba de probleme ele se dublează: o să le fie greu să ia o decizie, uneori asta poate deveni epuizant şi au nevoie să se îndepărteze un pic şi să se recreeze. Aş clasa asta una din cele mai de succes interrelaţionări.

Berbec- Taur: totul este foarte bine până la un anumit moment. De ce apare, încă n-am reuşit să înţeleg, cred că din orgoliu, care se manifestă la ambii.

Berbec- Gemeni: eu am un pic frică de aceşti oameni fiindcă nu ştii cum o să reacţioneze în momentul următor, iar Berbecul are nevoie de stabilitate şi siguranţă. Deci interacţiunea lor devine periculoasă, deşi Berbecul învaţă spontanietatea de la ei.

Berbec-Rac: Se înţeleg bine, deşi cei din zodia Rac sunt uneori prea corecţi şi asta-i plictiseşte pe Berbeci. Au o relaţie echilibrată. O recomand.

Berbec-Leu: Deşi se spune că aceştia doi sunt perfecţi împreună, nu sunt de acord. Cel puţin la mine niciodată nu a lucrat relaţia cu un Leu. Ei ambii au nevoie de atenţie, şi aici apare conflictul. De la Leu nu ştii niciodată la ce să te aştepţi, ei pot dispărea şi apoi să revină parcă nimic nu s-a întâmplat. Ei complică viaţa altora. Deci, cred că una din cele mai proaste compatibilităţi sunt între aceştia doi.

Berbec- Fecioară: Se înţeleg bine. Altceva mi-e greu să zic despre această relaţie.



Berbec- Balanţă: Oamenii din zodia Balanţă sunt foarte buni, sacrifică uneori de la ei pentru alţii. Relaţia Berbec-Balanţă o clasez de asemenea de succes pentru Berbec, însă aici vor avea de suferit Balanţele de pe urma egocentrismului excesiv al încornoraţilor.

Berbec-Scorpion: Aici e pasiune. Nu ştiu dacă durează asemenea relaţie, însă sunt firi puternice ambii şi nu se plictisesc împreună.

Berbec- Săgetător: Compatibilitate bună, se înţeleg perfect, cerţile iese pasionale, aşa cum trebuie să fie. La un moment dat Săgetătorul poate avea un comportament de neînţeles pentru Berbec, nu-şi recunoaşte niciodată vina şi insistă pe punctul său de vedere, ceea ce enervează deseori Berbecul. Au nevoie deseori de distanţare, însă interacţiunea este tare bună.

Berbec -Capricorn: Asta-i singura zodie despre care nu pot spune nimic. Sau nu s-a făcut remarcată sau nu ştiu...

Berbec- Vărsător: Berbecii apreciază Vărsătorii. Se înţeleg la nivel metafizic. Aceste relaţii sunt bune la distanţă, adică să nu fie prea apropiate persoanele, pentru că s-ar ucide.

Berbec- Peşti: Pasiune, pasiune, pasiune. Se doresc, se apreciază, se simt. Însă nu sunt unul pentru altul. Împreună sunt catastrofă (ce ţine de relaţii), se pierd ambii. De aceea se recomandă doar la nivel pasional.

(această compatibilitate se referă atât la fetiţe-băiţei, cît şi la fetiţe-fetiţe)

2 comments

  1. să știi că e amuzant, dar ai dreptate :) eu îs Tăuriță și el e Berbec. totul într-adevăr a mers frumos, pînă n-a apărut ceva și anume cearta :D după asta, alintătura ceea o fugit...

    ReplyDelete