Vernisajul Vinului. Ediţia VI

Încă o ediţie a Vernisajul Vinului, a 3-a la care am fost prezentă. Aceasta a fost dedicată vinurilor albe şi rose. Preferata mea (pentru ca eu vinul roşu îl beau foarte foarte rar).



În calitate de blogger al evenimentului, am să încerc să dau o apreciere a acestuia. Ştiu că organizatorii contează foarte mult pe părerea noastră, fiind un fel de feedback pentru ei.

Mi-a plăcut foarte mult locaţia. În comparaţie cu Palatul Republicii de la ediţia trecută, la Leogrand e o atmosferă mai plăcută, mai caldă, mai selectă; care destinde.
Muzica, ca de obicei, bună, deşi mi-a lipsit Cătălin Josan :)

Am apreciat ideea de master-class cu Sergiu Găluşcă, pentru că a permis celor prezenţi să mai afle ceva nou, precum şi să benificieze de diversitate.

De asemenea a fost buna ideea de a plasa harta pe uşi, precum şi pe fişele de degustaţie, însă era exact pe pagina pe care a trebuit să o rupem şi să o dăm.

Deşi acum am "degustat" mai multă apă decît vin, desigur că am apreciat Ice Wine de la Chateau Vartely, care a şi luat titlul de cel mai bun vin ieri, deşi acesta era singurul Ice Wine prezent care logic că se punctează.
Cel mai bun vin Rose a fost desemnat cel de la Purcari, n-am apucat să-l simt în această ediţie, însă pare-mi-se că a mai câştigat şi anterior. De la Purcari şi Savignon mi-a plăcut, foarte uşurel.

Eu m-am simţit bine, am întâlnit multă lume bună şi frumoasă, iar asta e esenţial pentru mine.



Ne vedem în decembrie, la o nouă ediţie a Vernisajului Vinului.


0 comments:

Post a Comment