Glodeni. Ghid practic

Pentru că tot în articolul trecut scriam cât e de frumoasă Moldova şi că trebuie neapărat să ajungeţi la Glodeni şi să vedeţi toate acele locuri, m-am gândit că fiecăruia i-ar prinde bine un ghid de "supravieţuire" astfel încât să aveţi o descoperire frumoasă.



Transportul îl puteţi lua de la Tatrabis. Siguranţă şi confort asigurat, plus că şoferii şi personalul lor sunt oameni de treabă şi foarte interesanţi. Pe lângă transport, Tatrabis oferă şi excursii autentice, cazare confortabilă, bilete de avion şi organizare de evenimente corporative.








La fontal este locul în care puteţi să vă cazaţi. Dacă vă aduceţi aminte de cât de cald era la ţară atunci când făceaţi focul în sobă, exact aşa şi acolo. Este duş şi veceu la fiecare căsuţă, şi paturi, multe paturi. Din câte ni s-a spus, se vor amenaja unele căsuţe special pentru familii. Afară este câte o masă unde se poate mânca şi sta seara. Îngrijit, curat şi cu o privelişte frumoasă.






Pentru că nicio masă nu este la fel de gustoasă, până nu se bea un pahar de vin, recomand vinul de fabrică de la Mimi sau pe cel de casă de la Pomuşoară dulcişoară. Iar pentru cei care preferă senzaţiile mai tari, ţuica sau vişinata de la Nimorinka.







  
Şi pentru ca să fiţi complet echipaţi, încercaţă ciboţelele de cauciuc de la Oldcom. Eu eram foarte sceptică referitor la acestea, până le-am încălţat. Foarte călduroase şi practice: fie în apă, fie prin glod, fie la urcatul pe stânci. Şi mai mult ca atât, ele sunt foarte frumoase.



Eu am încercat toate acestea, respectiv recomand cu tot sufletul.


Această expediție a fost susținută de proiectul CEED II și MoldovaHoliday.

poze Maxim ChumashAdrian Platon, de pa pagina de facebook a lui Andrei Rusu şi de la mine din telefon

0 comments:

Post a Comment