Palas Iaşi- întotdeauna merită

Faină chestie acest facebook. Totul ştie :D
Deja a 2-a zi când  lumea mă întreabă de Iaşi.

Am fost invitată în calitate de blogger (atenţie, nu fashion blogger) pe o zi la Palas Mall din Iaşi.


Adevărat că am am fost noi, câţiva bloggeri din Moldova şi fashion bloggeriţe din România (care într-adevăr sunt fashion, ai noştri fashion sunt departe de ele) ca să facem shopping şi să savurăm prezentarea lui Cătălin Botezatu.



Ca să încep cu începutul.
Plecarea se face cu autocarul de la Almivo Tur, porneşte dimineaţa de la 8 din faţa Hotelului Chişinău. Noi am pornit cu un pic de întârziere de asta am fost la 12 la Iaşi. De obicei se ajunge la 11.Călătoria costă 20 de euro (cu 100 de lei mai scump decât cel de la autogară), dar vă zic şi de ce. Autocarul e confortabil: căldură, condiţioner, scaune care se lasă, măsuţe în faţă, loc pentru bagaj.


Avantajul este că în el se serveşte ceai şi biscuiţi,


că se întoarce la ora stabilită de comun acord cu pasagerii, noi ne-am pornid din Iaşi la 20:30 (ultimul autobuz de la autogară porneşte la ora 17:00). Vă zic că ora este un atu foarte mare, pentru că shopping într-o singură zi mi-a fost dificil să fac, şi chiar nu ştiu dacă reuşeam să văd tot mall-ul dacă porneam la 17:00 înapoi, deşi nici aşa n-am reuşit să-l văd. Mai mult, când ajungi la Iaşi te întâlnesc cu surprize: un plic cu 30 de vouchere pe care le poţi folosi în mall, o intrare gratis la patinoar şi la kidsland, valabile până la 15 ianuarie şi transmisibile.

 Iar dacă cumperi, de exemplu, un frigider de la Flanco ţi-l aduc la autocar, adică nu trebuie să-l duci toată ziua cu tine. Când vii înapoi, autocarul te duce în sectorul în care trăieşit. Şi apropo, şoferii sunt mega drăguţi. Eu zic că se merită pe deplin.




Reduceri.
Reducerile mari încep pe 3 ianuarie, respectiv eu am transferat al meu 21 decembrie preconizat pentru shopping, pentru 3 ianuarie. Important să fii rapid :D
Eu vreau să merg pe vreo 2 zile ca să savurez şi din patinoar, şi din proiecţiile nocturne de pe Palatul Culturii, şi din luminiţe, şi din atmosfera de sărbătoare, şi din Iaşi.


Acolo e ca un oraş întreg, chiar au şi stradă numită Palas.

Eu recomand cu tot sufletul să mergeţi.
1. e aproape
2. te mai detaşezi de Chişinău
3. îţi poţi face cadouri frumoase (eu mi-am luat parfumul preferat)

P.S. cine vrea să meargă la Iaşi şi să beneficieze de reduceri şi surprize îmi scrieţi pe facebook


0 comments:

Post a Comment