Cât costă locul 1 la Eurovision?

A fost Eurovision


Am fost blogger


Am văzut cum se face


Ce pot să vă zic?

  • Despre organizare

Am rămas plăcut impresionată de organizare. Echipa a lucrat foarte bine. Totul organizat, pus la punct. Un show extraordinar. Sunetul superb. Doar laude pentru echipa de la Moldova 1. Chiar și cei de la Security dansau atunci când nu-i vedeau nimeni, sunt oameni și ei.

  • Despre participanți

Emoționați, cum e și normal. Mega pozitivi și energici (până la anunțarea rezultatelor).


Cu echipă și ei în spate. Multă muncă, multe investiții.

Pentru mine, cel mai memorabil proiect a fost DoReDos


Cel mai emoționant Sunstroke Project


Cel mai colorat Serj Kuzenkoff


Dar a câștigat Eduard Romanyuta


  • Despre juriu

De fiecare dată rămân decepționată de juriu, de modul cum acordă punctele, de cine sunt ei și cum gândesc. De ce DoReDos n-a luat niciun punct, fiind un proiect foarte viu?, aceasta ar fi una dintre întrebări. Dar e părerea lor, subiectivă (altfel nu poate fi). Iar suma subiectivităților formează obiectivitatea. Și avem ce avem. Eu aș pune în juriu și foști participanți Eurovision.

  • Despre rezultat

Particpinații s-au indignat și au boicotat. Niciunul n-a venit la dezbateri. 

Din câte am văzut, doar Serj Kuzenkoff s-a expus. Se speculează că s-ar fi cumpărat și votul juriului și rezultatele televot.


  • Despre gânduri Eurovision

- Bun. În primul rând, ceea ce s-a văzut a televizor este absolut diferit de ce a fost acolo. La TV n-au putut să redea sunetul așa cum a fost el de fapt.

-  Cel mai interesant, juriul nu este în sală însă într-o altă încăpere, unde aud și ei ce se aude la TV. De asta și s-au expus negativ despre prestația participanților. De ce nu i-ar plasa și pe ei în sală? Să simtă cum se aude și cât se muncește?

- Că a câștigat ucraineanul. Omul a participat conform regulamentului. Da, piesa n-a fost cea mai bună, însă a luat voturi: din solidaritate față de poporul ucrainean sau pentru că a plătit peste tot? Cei care spun că a fost cumpărat, vreau să văd dovezi. Pentru că asta se spune an de an, că se cumpără, dar nimeni nu arată (exact ca în politică).

- Nu mi-a plăcut, la dezbateri, că s-a zis că nu-i moldovean și de ce ne-ar reprezenta? Atunci schimbați regulamentul.

- Juriul e clar pornit împotriva lui Pașa Parfeni, ceea ce mi se pare incorect. Nu contează cine stă în spatele proiectelor, votați prestația. 

- Mie la sfârșit mi s-a făcut milă de Eduard. El totuși e cel care ne va reprezenta țara, deja vrem noi sau nu vrem. Dar imaginați-vă cum se simte când toți sunt porniți împotriva lui. Empatie?

Eu cred că el o să ne reprezinte la nivel, și cu suflet.
Prestația lui de la final







0 comments:

Post a Comment