Chateau Vartely. Locul unde m-am îndrăgostit din nou

Acea senzație când ai fluturași în burtică, și ești plin de emoție, și radiezi.
Senzația care n-am mai simțit-o de cam vreo 2 ani, a reînviat.
Nu pot să zic că mi-a fost dor, dar creierul și inima nu se conectează uneori.

De obicei, eu mă îndrăgostesc la mare. Cred că de asta e locul meu preferat. Mai aproape de soare, mai aproape de libertate și dragostea apare inevitabil. Acasă îmi reușește foarte rar să mă îndrăgostesc. Dar acum s-a întâmplat. Și de vină este acest loc feeric. Chateau Vartely.


N-ai cum să nu te îndrăgostești aici.

                                                               
Dacă stau și îmi aduc bine aminte, cu vinul de la Chateau Vartely eu cochetez demult. E unul dintre vinurile pe care le consum cel mai des. Clasicul Chardonnay e favoritul meu. Am degustat aici 6 tipuri de vin, cu 6 tipuri de mâncare. ”Îndrăgosteala” mea a fost satisfăcută din plin.


Și apoi, aici poți să-ți dezmierzi dragostea în căsuțele absolut confortabile. Prețul fiind de 110 euro pentru un apartament.


Iar mirosul vinului ce se fermentează și al butoaielor de stejar francez te teleportează în romantism.


M-am îndrăgostit. Recunosc. M-am îndrăgostit până peste cap în acest loc de poveste. Chateau Vartely a devenit marea moldovenească pentru mine.


Și pe final, o piesă cu multă dragoste



Acest articol a fost scris în cadrul infotripului Descoperă Moldova, organizat de către USAID CEED II, susținut de Chateau VartelyPurcariCricovaEt ceteraMimiVinăria PoianaPerna MeaOldComMateiTatrabisAgro pensiunea Butuceni și găzduit de către orheianca.eu

foto: Andrei Zdetovețchi

1 comments