De ce am schimbat crema de faţă?

 

Eu de când mă ţin minte am folosit produse pentru îngrijirea feţei. Pentru că mama m-a învaţat că o fetiţă, eventual femeie, întotdeauna trebuie sa aibă grijă de ea.
Respectiv, de la 16 ani am început serios să am crema mea personală de faţă, de la aceeaşi companie de la care o folosesc şi acum, doar ca era o serie pentru adolescente. Dupa care, la 18 am trecut la crema de acum pe care o folosesc cu încredere.

Zilele acestea, am acceptat provocarea de a încerca o gamă nouă de produse, adică să-mi schimb sau să sistez administrarea cremei mele obişnuite, pe care eu o consider perfectă pentru mine.
Aşa că, m-am intâlnit cu Doina, care mi-a oferit produse Avon din seria Nutra Effects: o cremă de noapte, cremă de zi, loţiune tonică matifiantă şi gel-spumă de curăţare.


Aşa a început experimentul meu.

Mai întâi am început cu spuma de curăţare. Eu obişnuiesc să folosesc un gel de curăţare, care mă ajută să spăl machiajul. Îl folosesc şi seara, şi dimineaţa. Acum spuma. Vreau sã zic cã are un miros superb, curăţa faţa dintr-o doza. Ce m-a incomodat este ambalajul, pentru ca sunt obişnuita cu dozator, astfel ca nu e nevoie să scot capace, să pun capace. Dar aceasta e doar obişnuinţa, respectiv daca produsul merită se poate de adaptat. Respectiv, am lăsat tubul fără capac, şi o folosesc exact ca şi un dozator. Să ştiţi că m-am îndrăgostit de această spumă.

Loţiunea tonică. Eu nu folosesc de obicei, însa când am aplicat acum, mi-am dat seama cât e de important de folosit pentru curăţare profundă. Chiar dacă am spalat faţa, pe discul de vata au mai rămas urme de fond de ten. Din nou, remarc mirosul.

Am ajuns şi la crema de noapte. Eu nu folosesc o cremă specifica pentru noapte. Aşa ca imi sunt interesante efectele.
Prima ce am folosit a fost: Crema Nutra Effects Radiance care are o consistenţă mai grasa. Crema promite a ameliora vizibil aspectul neuniform al nuanţei tenului, oferind în acelaşi timp efect de netezire. Am observat asta în combinaţie cu crema de zi. Însă, mi s-au părut prea grase pentru tenul meu, respectiv am rugat-o pe Doina să-mi schimbe setul.
Respectiv am primit setul Balance. Ce pot să zic, crema de noapte are consistenţa unui gel, care pătrunde foarte bine în piele şi nu lasă urme grase. Când aplici, miroşi a primăvară. De-o dragoste.


Crema de zi. Are protecţie solara SPF 15, ce este foarte bine. Crema conţine pudră matifiantă care absoarbe sebumul. Deci adio acnee. Dacă pe parcursul zilei apăreau zonele lucioase, acum asta nu se mai întâmplă. Eu sunt foarte sceptică la toate descrierele cremelor, nu cred în aceste efecte pe care le promit, însă când vezi că asta într-adevăr se întâmplă, scepticismul dispare.

Între timp, am fost şi la lansarea gamei Nutra Effects, pentru un cerc restrâns de persoane. Lansarea oficială va avea loc pe 16 aprilie.


Eveniment drăguţ, la care s-au prezentat toate seturile, respectiv orice femeie sau bărbat are de unde alege:
- Hydration (pentru hidratare, cu extracte de seminţe chia),
- Balance (pentru matifiere, cu extracte de semințe de chia și pudră matifiantă),
- Radiance (pentru luminozitate, cu extracte de semințe de streliția),
- Anti-aging 35+ (pentru primele semne de îmbătrânire, cu extracte de semințe de rodie) şi
- Anti-aging Advanced 45+ (pentru semnele profunde de îmbătrânire, cu extract de semințe de rodie și ceramide).
Pentru descrierea desfăşurată a fiecărui set, o să citiţi după 16 aprilie pe site-ul oficial Avon sau pe pagina de facebook.



Sa vă spun sincer, mi-a fost tare frica sa incerc alte creme, folosind deja de 7 ani acelasi produs. Pentru ca îmi este dificil sa fac experimente punând în joc faţa şi sãnatatea tenului meu. Însă rezultatul pe care l-am simţit abia după o săptămână de utilizare, îmi zice că a meritat.

0 comments:

Post a Comment