Femeile se vor apreciate

Femeile care nu se simt apreciate sunt triste,

sunt neîncrezătoare, sunt disperate.



Femeile sunt avide de atenție, încurajare, afecțiune și iubire.
Și dacă nu găsesc asta la bărbatul de lângă ele, au să caute în altă parte.

Femeia pe cât e de puternică, pe atât e și de slabă.
Ea se vrea ocrotită, se vrea ajutată: să i se deschidă ușa, să i se ofere mâna, să i se pună o haină pe umeri când îi este frig, sărutată pe frunte în semn de grijă și îmbrățișată ca și susținere.

Femeia vrea să se simtă lângă un bărbat în siguranță, să simtă că acel de lângă ea va lua o decizie chibzuită, o va orienta, îi va fi alături când îi va fi mai greu.

O femeie are nevoie de apreciere: să i se spună că e frumoasă (pentru că orice femeie e frumoasă), să-i zici cât de bine îi stă rochia, cât de mult i-a reușit prezentarea sau cât e de gustoasă mâncarea.


Încetați să punctați la partenerele voastre doar ce are de îmbunătățit și câte kg de slăbit. Spuneți-i astea subtil, și nu accentuați în continuu. Asta nu o va face să se schimbe, dar să se inhibe. Și credeți-mă, ea va deveni mai bună, dar deja nu tu vei fi cel care va aprecia, dar acel care i-a evidențiat atuurile anterior. Pentru că o femeie mereu vrea să fie mai bună, și o va face oricum, însă va alege lângă ea doar pe acel care o face să se simtă bine.

Apreciați-vă femeile, dați-le flori, sărutați-le des și iubiți-le.

0 comments:

Post a Comment