Sunt oameni

Oamenii fac lucrurile în viață din obișnuință și pentru confort.
Așa și comunică.


Sunt oameni telefon. Sunt acei pe care mereu îi vezi cu telefonul la ureche. Unii mai au două sau trei telefoane. Mereu primesc apeluri, mereu dau apeluri. Uneori ei te sună și când n-au ce să-ți zică. Ei sunt cei care au nevoie de atenție.

Sunt oameni email. Aceștia orice mesaj, chiar și te iubesc-uri îți trimit pe email. Mult influențați de viața profesională. Și emailul le-a intrat în sânge.

Sunt oameni sms. Aceștia sunt legați de trecut, când sms-ul era mai ieftin decât apelul, eventual mai comod și nu consumă multă energie.



Sunt oameni skype. Ei vor să te vadă, vor să le arăți. Stau și tac, se uită și întreabă dacă îi auzi. Skype este bun pentru conferințe. Da.

Sunt oameni viață. Ei vor să te vadă live și să-ți zică cum și-au petrecut ziua de ieri, ce au mâncat la prânz. Ei râd și plâng cu tine. Te ating și te simt. Oameni emoție. Aceștia-s preferații mei. Și tare aș vrea să fiu ca ei,

doar că eu sunt om facebook. Eu și când nu sunt pe facebook, tot pe facebook sunt. Acolo în mare parte se realizează comunicarea, cel mai comod, cel mai rapid. Aici sunt oamenii care n-au răbdare și vreau totul acum.


Mai sunt și oameni twitter. Aceștia de cele mai multe ori sunt cei care vor să fie descreți, care ascund ceva, sau nu vor să fie observați de masă.

Alții ar fi oamenii instagram sau oamenii poze. Aceștia trăiesc, de fapt nu trăiesc, prin obiectivul camerei de fotografiat. Egoiști și invidioși sau cei care vor să deomnstreze ceva, cuiva.

Nu știu dacă e bine să fii un anumit tip, sau să fii un mix. Eu ador oamenii viață, dar tot mă lovesc de omul facebook.

2 comments