Luxul e o alegere

Ador luxul,
și atât de repede mă obișnuiesc cu el.


De ce să te limitezi dacă îl poți avea cu tine mereu?
Îl poți purta în geantă,
îl poți avea pe noptieră,
îl poți face cadou,
îl poți împărți cu alții.

Acest lux, de a fi frumoasă mereu.
Acest lux de a te îngriji.
Acest lux de a te simți bine și sigură pe sine.

Eu cred că AVON a anticipat aceste plăceri ale femeilor și a scos gama Luxe.
În primul culoarea, culoarea aurie a produselor, care e atât de plăcut să o porți cu tine,
arată mega luxos când o scoți din geantă îți dă clasă.


 Fondul de ten. Are o consistență cremoasă, care se îmbibă ușor în piele. Știți când mergeți la un eveniment monden și acolo toate femeile miros atât de bine. Păi iată și acest fond de ten miroase al naibii de plăcut, că mergi pe stradă și tot te adulmeci :D Uniformizează tenul feței și dă un aspect proaspăt și vital.



Rimelul. Acesta e compus din 2 părți. O parte are un ser, care se aplică la baza genelor ca să le întărească, după care cea de a doua parte- culoarea. Acest rimel alungește genele, respectiv, dacă ca și mine aveți nevoie de volum, aplicați Big & False Lash, după care acesta din gama Luxe, o să aveți un efect uimitor: gene sănătoase, dese și lungi. O să fiți diva oricărui eveniment.


Rujul. Eu dacă nu am o ținută care cere culoare pe buze, folosesc doar balsamul de buze. De asta am ales rujul nude. În sfârșit un ruj care dă volum, care înmoaie și care nu deranjează coloristic. În această dimineață când l-am aplicat, am luat și l-am pus în geantă. E clar că de azi înainte va fi partener pentru buzele mele.



Această gamă eu am s-o utilizez în deosebi pentru evenimentele de seară, când am nevoie de un pic mai multă eleganță, de rafinament și splendoare.
Asta mă va face să mă simt impecabilă și un pic mai mult regină.

Acum când luxul este o alegere, ar fi un paradox să nu-l adopți.
Alege să fii frumoasă, alege să fii selectă.

P

0 comments:

Post a Comment