vise cu surprize

Vise.


Când s-a pus întrebarea în cadrul evenimentului de lansare a noului parfum AVON Dreams la ce visam când eram mică, m-am blocat.
Poate că visele mele erau prea realiste, sau poate că o mare parte din ele s-au realizat sau sunt pe cale să se realizeze.

A photo posted by Mihaela Roșcov (@mihaelaroscov) on

N-am visat să fiu prințesă, n-am visat să zbor în cosmos sau să fiu cântăreață.
Am avut cel mai banal vis de a fi în lumea afacerilor, de a avea ținute business, a purta tocuri și a avea o viață mereu ocupată și independentă.
Ce greoi vis pentru un copil, dar e visul la care muncesc de o viață, conștient sau inconștient. Realizat parțial, dar la care n-am renunțat nicio clipă.

Singurul lucru la care mă găndesc uneori este că trebuia să am și eu un vis mai roz așa, care să mă inspire, chiar dacă ar fi puțin realizabil. Deși eu fac din tot irealul- real. Dar totuși.
Am construit un dream catcher care l-am pus deasupra patului, să mă ajute să prind visele vaporoase, visele frumoase, visele roz. Și le aștept.




Până una alta, încercând să catalizez procesul, port de 3 zile primăvara cu mine. Port un parfum visător, care începe să-mi placă tot mai mult (n-am schimbat parfumul de vreo 10 ani). M-am avântat în schimbări și în vise. Și îmi place.


Dacă vrei  noul parfum, caută un reprezentant AVON sau scrie mesaj pe pagina de facebook

P

0 comments:

Post a Comment