7 pași cum să fii o femeie de succes

Fiecare definește succesul în felul său.
Pentru cineva să fii femeie de succes înseamnă să faci 5 copii, pentru altcineva să conduci o afacere de milioane de euro.
Pentru mine, a fi femeie de succes înseamnă, în primul rând, împlinire, să trăiești viața din plin și să radiezi de fericire.


Așa că am să vă propun 7 pași care garantat o să vă aducă succes:

1. Fă ce îți place.
Fie că ai un job pe care îl adori, de fapt, trebuie să ai un asemenea job, fie ai un hobby care îți aduce plăcere, obișnuiește să faci ce îți place, de la ce primești satisfacție. Chiar dacă uneori obosești, să fie o oboseală atât de plăcută ca să devii tot mai motivată să te trezești dimineață, ca să simți că îți trăiești viața din plin.



2. Dezvoltă-te continuu.
Dezvoltarea nu are limite. Citește cărți, vezi filme documentare, video-uri inspiraționale, mergi la traininguri, învață o limbă străină, fă sport, află ceva nou în fiecare zi, vizitează o altă țară, un alt oraș, învață despre o altă cultură, despre un alt om. Ieși cu orice ocazie din zona ta de confort, provoacă-te. Informează-te. Astfel orizonturile tale se vor lărgi. Astfel vei căpăta o altă viziune asupra vieții și vei fi curioasă să o descoperi zilnic tot mai mult.



3. Îmbracă-te pentru succes.
Se spune că mereu trebuie să te îmbraci cum vrei să te perceapă cei din jur. Dacă vrei să te perceapă drept o femeie de succes, îmbracă-te pentru succes. De curând am descoperit brandul autohton MOVE care face hăinuțe pentru femeile lider. Iar noua lor colecție e plină de feminitate și totodată persistă alura de siguranță pe care creatorii vor să o redea ținutei. Particularitatea acestui brand este că hainuțele sunt pictate manual.
Magazinul  MOVE îl găsiți pe Sfatul Țării 21 (str. București intersecție cu Sfatul Țării).






4. Socializează cât mai des. 
Mergi la evenimente, vorbește cu oamenii, fă-te cunoscută, cunoaște și tu lume. Fii activă social.



5. Antrenează empatia.
Empatia este o calitate care înfrumusețează o femeie. Faptul de a fi înțelegătoare, de a te pune în papucii celuilalt, capacitatea de a asculta și accepta emoțiile altor persoane te face plăcută pentru alții. Respectiv, oamenii te vor admira, își vor aduce aminte de tine și îți vor căuta prezența.



6. Ai mereu grijă de tine.
Nu obosesc să repet că o femeie trebuie mereu să aibă grijă de sine. Să arate cât poate ea de bine: manichiură, păr, ten, corp, ținută, machiaj. Așa că dormi bine, mănâncă sănătos, fă sport și limitează alimentele nocive.



7. Zâmbește cât mai mult.
N-am auzit niciodată că unei femei nu i-ar sta bine să zâmbească. Cu cât mai mult zâmbești cu atât mai multă admirație aduni. Și un secret: creierul nostru nu face delimitare între real și fals, respectiv, dacă te impui să zâmbești, buna dispoziție imediat te va însoți. Nu ezita să zâmbești cât mai des.



Succes dragelor :*

0 comments:

Post a Comment