Walking down the street

Ce senzații aveți când ascultați această piesă?

 

Eu am modificat un pic și o cânt: ”Walking down the street with my oldcoms on”.
Pentru că piesa îmi dă o senzație jucăușă, energică și plină de libertate, exact cum mă simt eu când port încălțămintea de la OLDCOM.


Anul acesta eu sunt foarte entuziasmată de sezonul primăvară-vară: de toate culorile care sunt în vogă, așa proaspete, așa vaporoase, așa libertine,
că m-am alintat cu hăinuțe, rujuri și oje, conform tendințelor.
Toate bune până în momentul când vrei să încalți ceva comod, accesibil și desigur frumos, care să se potrivească cu ținutele pentru weekendurile ștrengărești.


Că tot îmi era în drum, am trecut pe la magazinul OLDCOM de la Râșcani, bd, Moscovei 1/3, cel de al 4-lea din totalul de 5 (unul fiind și la Bălți) și mi-am ales


acești slip-on albi la care deja mă gândesc de un an de zile. Se potrivesc perfect la blugii mei preferați still boyfriend și atunci când vrei să oferi prospețime ținutei tale. Ei sunt unisex, deci îi pot purta atât femeile, cât și bărbații.

Avantajul încălțămintei de la OLDCOM este că îi bagi în mașina de spălat fără nicio problemă, talpa fiind de cauciuc și nu se deteriorează. Așa că deloc nu mă sperie albul în picioare.

Și tot mă gândeam că fiind o iubitoare de fustițe și rochițe ar trebui să îmi iau și ceva neutru, mai puțin sport, care s-ar combina. Espadrilele bej au venit ca și salvare.



Respectiv sunt gata pentru noul sezon cu încălțăminte practică, frumoasă și accesibilă, iar cel mai îmbucurător este că e făcută în Moldova.

P

0 comments:

Post a Comment