pictează-ți zilele


Eu am zis că primăvara asta e plină de culoare, care sunt sigură că va persista și toată vara.
Ca și femeie, pun culoare nu doar pe buze, dar și pe unghii, remarcându-mă printr-o manichiură interesantă. Iar zilele mele devin atât de frumoase, și gândurile triste dispar doar la o simplă privire asupra culorii vii de la mâini.

Când ai chef să redai feminitatea, așa cum am făcut-o eu în cadrul evenimentului de închidere Exquiste Academy, asortând oja cu ținuta mea roz, aplici  Sheer Love din gama Gel Shine.




Mint to Be e atunci când ai chef să ieși din tipare, să atragi atenția asupra mâinilor tale, să ieși seara la un film, într-o ținută lejeră.



Rain Washed e pentru zilele când te vezi cu #dreamteam la cină.



Când ai chef de ștrengării, să urci în mașină și să pleci. Să prinzi vremea bună, să te tolânești în iarbă aplici Lemon Sugar din gama Nailwear Pro+



Când am chef de sobrietate aplic Coral Reef. Poate suna ciudat, însă când am întâlniri de afaceri nu ezit să o aplic. Deși e destul de vie, destul de colorată, nu sperie, e exact ce ai nevoie.



De asemenea, o femeie trebuie să aibă o bază pentru ojă și un top coat, care ajută la finisare și oferă un aspect mult mai strălucitor manichiurii.


Dacă vreți și voi să vă pictați zilele alegeți culoarea preferată de ojă din broșura Avon.

P

0 comments:

Post a Comment