eu sunt drăguț doar cu iubita

În lumea asta sunt oameni peste oameni.
Eu nu mă satur să-i descopăr. Poate e o tentă profesională, dar e tare curios să vezi alte concepte de viață decât ale tale, alte valori de care sunt conduși, altă educație, alt comportament.
Și nu e neapărat să-ți placă omul sau să ai o experiență frumoasă cu el, e important să-l cunoști, să-l observi și să-l înțelegi.


Și uite chiar dacă credeam că asemenea bărbați au dispărut, dar un pas la stânga sau la dreapta și acolo oamenii sunt absolut diferiți.
Tipajul de bărbat care e agresiv, brutal, arogant și îți aruncă fraze ”blatnyie” fără măcar să te cunoască. Asta face foarte rău la imaginea personală care e atât de importantă în ultima vreme, cu atât mai mult că omul deține un business.
Și fraza genială cu care încearcă să impresioneze este ”eu sunt drăguț doar cu iubita”. Sărmana iubită.


Nu poți fi selectiv în a-ți arăta buna educație și manierele. Sau ești educat cu toți sau cu nimeni, sau ești manierat în toate circumstanțele sau deloc.
Acest tipaj alunecă foarte ușor din a fi drăguț doar cu iubita în nu a mai fi drăguț la prima situație deviantă.

Cineva m-a întrebat recent, de unde tendința asta a bărbaților de a povesti despre cucerirele lor, despre experiențele lor sexuale.
Din imaturitate, și uite din acest tipaj de mai sus, care crede că face o favoare iubitei fiind drăguț doar cu ea, când de fapt trezește doar compătimire.

Dragi bărbați, fiți drăguți cu toți oamenii, pentru că lumea e atât de mică iar bunele maniere și educația nimeni încă n-a negat-o.

Înțelepciune vouă ;)

0 comments:

Post a Comment