ce să faci când pielea ta se exfoliază după bronz?

Dacă anul acesta am avut 2 săptămâni de mare și soare,
și deși pielea mea este aristocratică și mă bronzez foarte greu, totuși am reușit să prind un pic de bronz.


La marea majoritate ne place să avem pielea bronzată, doar că la o săptămână-două după asta, începem să ne exfoliem, și nu spun despre momentele când ne ardem, dar când bronzul începe să treacă.
Căpătăm acel aspect de piele albă care se ia de pe noi încetul cu încetul. Iar noi atâta ne-am chinuit să avem un bronz perfect.
Dacă până acum foloseam ulei pentru corp, care îl aplicăm după fiecare duș și uneori la necesitate și o cremă grasă pe noapte, aveam problema că lăsau urme pe haine, și trebuiam să aleg sau piele lucioasă și haine pătate sau haine curate și pielea exfoliată. Greu.


Dar acum Avon m-a bucurat cu noua cremă de corp Nutra Effects.
Deci mă dau cu cremă și apoi tot mă ating la cât de superb se simte pielea :D catifelată și aspectul de piele exfoliată pleacă, pleacă. Se absoarbe foarte ușor și nu lasă urme și nu lasă senzația de ulei sau grăsime. Mirosul este unul proaspăt, care nu deranjează. O cremă ușoară, perfectă pentru corpul unei femei.

Ca și bonus, am avut parte de un miracol :D Miracle Glow este un ulei care poate fi folosit pentru noapte sau ca și bază pentru machiaj. Pentru mine este destul de uleios, așa că nu risc să-l pun pe noapte, însă ca și bază de machiaj e superb. Dă un aspect sănătos tenului și odihnit, ca după vacanță. Important să folosim pudra compactă.

Chiar dacă deja a trecut ceva vreme de la vacanță, putem să ne dezmierdăm și să savurăm din bronzul pe care l-am căpătat. fără să avem pielea exfoliată, iar tenul nostru să fie unul radiant.



Să aveți somn odihnitor ;)

P

0 comments:

Post a Comment