De ce are nevoie un bărbat?

- De ce are nevoie un bărbat?
- Țâțe și sex, ar sări multe femei să spună.
Deși eu cred că pe departe nu-i doar asta.

Haideți să analizăm, deși e mult mai greu, decât a fost să scriu despre ce are nevoie o femeie:


- un bărbat are nevoie de încredere. Și nu atât ca el să aibă încredere, cât să se aibă încredere în el. Să-l lași să te ia de mână și să te ducă doar acolo unde el știe. Să ai încredere că o ia pe drumul corect sau că nu ți se va întâmpla nimic rău alături de el. Logica e simplă. El se vrea a crede protector, respectiv are nevoie să-i oferi acea încredere.

- el vrea să fie acceptat așa cum este. Atât de des mi se întâmplă să aud fraza asta de la bărbați: ”așa sunt eu” sau ”te rog să mă accepți așa cum sunt”. Dragi femei, nu încercați să schimbați bărbații, mai ales dacă ei nu vor. Sau îi acceptați așa cum sunt sau plecați de lângă ei dacă nu puteți trăi cu unele momente.

- arătați-i recunoștință pentru ce face, pentru că a reușit să repare robinetul, să gătească cina sau pentru faptul că vă înurajează și vă susține. Dacă vom menține aerul de nemulțumire, un bărbat va obosi la un moment dat să ne mai bucure.



- admirație pentru cine este și ce face. Apreciați felul cum arată (da, și bărbaților le place asta), cum gândește, pentru soluțiile pe care le găsește.

- încurajați-l în activitățile pe care le are, în jobul ce care îl face, în inițiativele pe care le manifestă. Aprobarea o să-l facă mult mai sigur pe el, iar asta e important pentru un bărbat.

-  linște și calm când totul în jur e agitat. Momente în care să tăceți sau să vorbiți doar din priviri. Un bărbat are nevoie de refugiu uneori, și atunci când nimeni nu-l cicălește e perfect.

- o femeie care poate oferi căldură și comoditate e prețuită. În ritmul nostru al vieții, când vii acasă vrei să fie bine, să fie atât de bine ca să vrei să mergi acasă, iar asta se întâmplă dacă este cald și comod, găsind tot de ce ai nevoie.

Parcă nu-i chiar atât de greu cu bărbații :)



0 comments:

Post a Comment