Ce greșeli fac femeile în relația cu bărbații

Dacă am scris despre greșelile bărbaților, iar femeile nu sunt deloc sfinte, să vedem cu ce greșesc acestea:



- nu pot să asculte. Cunoaștem foarte bine că femeile sunt mai predispuse să vorbească mult, să-și exprime emoțiile, să se plângă, dar greșeala pe care o fac este că nu au răbdare să asculte ce se întâmplă în mintea și sufletul bărbatului. Așa că ar fi bine să ne punem pe pauză uneori și să-i ascultăm.

- sunt prea băgăcioase. Telefonul, agenda și facebook-ul bărbatului sunt doar ale lui și fără permisiune nu ai ce căuta acolo. Chiar dacă curiozitatea e foarte mare, chiar dacă ți se pare ceva suspect, nu-i invida spațiul intim în acest hal.

- oferă prea multă dragoste. Femeile care au de oferit prea multă dragoste, devin excesiv de siropoase și avide după atenție. Deseori așa ne sufocăm bărbații care nu mai știu cum să fugă de noi.

- încearcă să controleze viața bărbaților. Îl lipsești de întâlnirile cu prietenii? Îl suni din 30 în 30 de minute? Încetează să mai faci asta. Și bărbații au nevoie de timp doar pentru ei. Iar când simt că cineva încearcă să le controleze viața, le programează timpul, vor încerca să evadeze...chiar pentru totdeauna.


- cheltuiesc aiurea. Cu atât mai mult dacă ați decis să aveți un buget comun în niciun caz nu cheltuiți toți banii pe haine și pantofi. Mai gândește-te la necesitățile din casă: o factură, un praf de spălat. Astfel arăți că întradevăr căminul familial e important pentru tine.

- au sindromul halatului. Mereu m-au fascinat femeile care odată ce sunt într-o relație încetează să se mai machieze, să se îmbrace drăguț, să mai pună pe ele niște chiloți de dantelă sau chiar să se pieptene. Chiar dacă bărbatul zice că te iubește așa cum ești tu, naturală, nu trebuie să uiți să arăți bine.

- nu le spun lucruri frumoase. Bărbaților tot le place să fie încurajați să fie apreciați, așa că nu așteptați doar din partea lor cuvinte frumoase, nu vă zgârciți, făceți-i să se simtă iubiți.

- ”mă doare capul”. Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de durerea de cap este să faceți sex, așa că nu folosiți această scuză. Bărbații au nevoie de intimitate, iar dacă îi refuzați prea des, cred că e timpul să vă căutați alt bărbat.

Dragi femei, aveți grijă de bărbații voștri ;)

0 comments:

Post a Comment