când ştii că totul s-a terminat?

Sunt absolut împotriva relațiilor trase de coadă. Când speri că totul se va rezolva, că e doar un moment de trecere, dar semnalele sunt evidente- totul s-a terminat.



Când știi că trebuie să pleci și să nu mai întinzi relația că oricum e zădarnic?

- dacă apare indiferenţa. Când nu te mai interesează ce se petrece cu celălalt om, sau celuilalt nu-i mai pasă. Nu mai există interesul despre ce face, unde este, cum este.

- dacă nu mai apare nicio emoţie când vezi sau auzi de persoana respectivă. Nu ai fluturași, nu te mai gândești la momentul întâlnirii, nu mai aștepți momentul întâlnirii.


- dacă nu mai simţi nevoia să te gândeşti la acea persoană. Gândurile sunt la oricine doar nu la celălalt.

- dacă dezamăgirile devin mai multe decât momentele frumoase împreună. Niciodată n-ai să poți să treci peste atât de multe, mereu o să revină în gândurile tale. Pentru unii este suficient o dată să se dezamăgească, iar pentru alții e nevoie să prevaleze.

- dacă nu mai este atracţie fizică. Puteți să fiți buni prieteni, dar nu mai sunteți iubiți.

- dacă nu mai vrei să petreci timpul cu el/ea. Te vezi cu toți oamenii din lume doar nu cu el/ea. Îți cauți diverse activități doar ca să găsești un motiv să eviți întâlnirile.

- dacă comunicarea devine un trebuie și nu un vreau. Când nu se mai povestește, când nu se mai întreabă, când doar se face schimb de replici de bun simț.



Dacă cel puțin una din astea apare în relația voastră e inutil să mai încerci. Foarte rar relațiile revin la starea inițială, și dacă se revine, ulterior problemele apar din nou.
Plecați, viața e prea scurtă ca să o irosim pe lucruri inutile și în relații greșite.

0 comments:

Post a Comment