de ce să-ți iei o brățară fitness? [xiaomi mi band 2]

Dacă realizarea anului trecut este că am început să beau câte 2 l de apă pe zi, anul acesta îmi doresc un an activ, cu mult sport/ mișcare și gustări sănătoase.



De asta, mi-am luat o motivație în plus, acest fit band.


Am optat pentru xiaomi mi band 2. Mi s-a părut frumușel, subțirel, care nu deranjează la outfit, chiar dacă alegi să îmbraci o fustă creion și parcă ar avea toate funcțiile de care aș avea nevoie.
Deoarece la noi el este peste 1200 lei, l-am comandat de pe aliexpress cu 24 $.

Arată destul de frumușel, și îți ia o zi să te obișnuiești să-l porți pe mână (mie, care nu prea port ceasuri sau brățări).
Eu sunt încântată, din câteva perspective:
1. mă trezește dimineața. Îți stabilești ora la care să te trezească și îți vibrează pe mână. Superb.

2. îl pot folosi fără să-l scot de pe mână. Fac duș, aleg, dorm, fac training fără să îl scot, fără să îmi fie frică că nu va mai lucra

3. aspectul pe care îl apreciez enorm este că te anunță când ai perioade prea lungi de inactivitate. Dacă înainte aveam diferite progrămuțe la laptop care să-mi aducă aminte să mă ridic de pe scaun, acum fit band-ul are grijă de asta. Vibrează și îmi zice: ”hai, fă mișcare”


4. că îți numără pașii și pulsul e de la sine înțeles. Acum dacă nu ai făcut norma de pași pe zi, ai ocazia să faci niște cercuri în jurul blocului. Foarte util pentru cei care au mașină, pentru că știu cât e de greu să mergi la magazin fără cele patru roți, Așa că e ocazie bună să te mai bată vântul, să te mai piște gerul de obraji. Referitor la puls, încă nu sunt sigură că îl determină corect.

5. îmi monitorizează somnul. Niciodată nu am crezut că din 8 ore pe care le dorm, doar 4 sunt somn profund.

6. motivează. Dacă scopul tău e să faci mișcare mai multă, la sigur, trebuie să ai un fit band.

Sănătate ;)

0 comments:

Post a Comment