câtă adrenalină încape într-un om?

Am o bucată de an de când caut adrenalină, deși sunt cam fricoasă de fire pentru că țin mult la integritatea mea corporală, această lipsă de senzații tari nu mă lăsa în pace.

                 

Așa că am acceptat fără dubii CrazyKart Social Media Challenge.

foto: Crazy Kart

E prima dată când am fost la karting. Instructajul m-a lăsat în ceață. Am avut impresia că sunt profană în tot ce ține de mașinuțe și cum se șofează. Ca să înțelegeți, nu are legătură dacă ai permis sau nu, dacă poți șofa sau nu. Nu ai nevoie de aceste abilități. Tot ce ai știut- uită; aici totul funcționează altfel și este ușor de aplicat chiar și de un copil, atunci când se lasă pe traseu.

                                                                       foto: Crazy Kart

Casca și tot ce e nevoie primiți pe loc. Dacă aveți mănuși de șofat (de piele întoarsă), recomand să le luați, ca să nu faceți bătături.

                                                                       foto: Crazy Kart

Mașinuța are 2 pedale: frână și accelerație. Pentru frână folosiți piciorul stâng, pentru accelerație- cel drept. Volanul îl țineți în poziția orei 9 și 13. Gata, e tot ce trebuie să știți.
Restul simțiți pe parcurs.

Mie mi s-a recomandat să nu accelerez în cercuri după ce am aterizat de vreo câteva ori în cauciucuri. Nu e dureros, e distractiv, doar că trebuie să aștepți băieții din staff care au grijă de tine să te îndrepte pe traseu, pentru că înapoi această mașinuță nu merge, iar aici pierzi din timp.
Mai sunt niște reguli care îți zic despre stegulețe, ce culoare și ce înseamnă. O să le învățați pe parcurs.

                                                                            foto: Crazy Kart

Dacă vreți într-adevăr să vă distrați și să simțiți adrenalina prin voi, atunci neapărat mergeți cu gașca și faceți un campionat. Spiritul competitiv și depășirile agresive își fac efectul.

                                                              foto: John Chetrean

Prețurile pentru CrazyKart (bd. Dacia 61, parcarea Metro2) sunt acestea:


Ei lucrează
de luni până vineri de la 13:00 la 21:00
și sâmbătă și duminică de la 10:00 la 21:00

Have fun!

P.S. cam așa arată o cursă de 5 minute și a 2-a zi dor mușchii de la mâini ca de la un antrenament de forță calitativ :D


P

0 comments:

Post a Comment