6 lucruri pe care să le faci la Târgul de Crăciun din Chișinău

Uite că a venit vremea bună, de primăvară, și am putut să fac o plimbare prin centrul orașului. (Când e frig, din casă și din mașină nu ies :))) )
Așa am descoperit și eu toată frumusețea pe care ne-o pune la dispoziție orașul, în acest an. Deci, ce puteți să faceți în Chișinău, de sărbători?

1. Să mergeți la Târgul de Crăciun de pe str. 31 august, Bradul din fața Guvernului și Orășelul Orange din squarul TNOB. N-am înțeles de ce s-au dispersat așa, când puteau să își unească forțele și să facă un Târg de Crăciun minunat, dar așa suntem noi, trebuie să ne măsurăm cu brazii.





2. Dați-vă întâlnire cu Moș Crăciun. Mi se pare fenomenal, dacă ai răbdarea să stai câteva ore în rând, să vorbești cu Moș Crăciun. Cred că pentru copii e de basm.

3. Beți vin fiert. E băutura sezonului și e păcat să ratați plăcerea de a îngheța cu paharul în mână. Mirosul și gustul de portocală și scorțișoară vă fac să uitați că afară e iarnă, răsfățându-vă papilele gustative.

4. Patinați. Dacă puteți să vă țineți pe patine, nu ezitați să vă îmbulziți alături de cei pentru care gheața reprezintă platforma de zbor artistic.




5. Dansați împreună cu interpreții autohtoni. Chiar dacă nu sunteți fanii acestora, câteva mișcări de dans vă vor dezmorți un pic. Îndeosebi dacă faceți asta după paharul de vin fiert.

6. Faceți poze, postați pe facebook și instagram și strângeți like-uri. Că imediat se termină această iarnă primăvăratică și toate decorațiile vor fi strânse. Și e păcat să nu adunați amintiri.



Sărbători frumoase, scumpilor. Vă pup cu ghiocei ❤️

0 comments:

Post a Comment