Sănătate, cumpărați?

Anul acesta am simțit că sănătatea este foarte foarte importantă. Și atunci când te simți rău nu ai nevoie de nimic, chiar nimic, și singura ce-ți dorești e să te faci bine.
Așa am devenit mai atentă la ce mănânc, la ce produse folosesc și care sunt efectele lor asupra organismului meu.


Deseori se întâmpla să merg în farmacie și să ies cu punga plină de medicamente. Acum nu sunt sigură dacă asta îmi trebuia sau pereții albi și atmosfera ”de spital” acutizau efectele. Pentru că și multe boli sau stări, tot din capul nostru pornesc.


Acum recent, a fost deschisă un nou concept de farmacie, unde s-a renunțat la pereții albi, la sticla dintre farmacist-consultant și cumpărător. Din care nu mai ieși cu starea de rău acutizată, dar faci o terapie, care se aseamănă mai mult cu cea de shopping. Te simți atât de comod acolo că nu mai vrei să ieși, și da, poți lua produsul de pe raft și să-i citești eticheta fără ca să aștepți consultantul să revină cu legătura de chei ce să descuie dulapurile din sticlă.
Atât de gândit pentru oameni, atât de găndit pentru sănătate.



Ei și unde se află acest loc? E o nouă filială Farmacia Felicia care s-a deschis la Zity Mall.
Apropo, dacă nu ați reușit să luați cadou pentru cei dragi, acolo e locul perfect ca să găsiți produse calitative din seria de îngrijire pentru corp și față de care oamenii vor rămâne încântați, la fel cum am rămas eu după ce le-am folosit.


Și că tot suntem în ajun și uite că vine 2018, vă doresc un an plin de sănătate care să vă ofere energia ca să realizați tot ce v-ați pus în gând. Și nu uitați, sănătatea nu se cumpără, de ea se are grijă.



Vă pup cu drag. La mulți ani!


(pozele de aici)

0 comments:

Post a Comment