Sănătate la sticluță

Cu toții ținem la sănpătatea noastră și ne dorim ca mereu mereu să ne simțim bine din toate punctele de vedere. Dar din păcate, fiind supuși la diferite circumstanțe ne mai se întâmplă să avem careva dureri, infecții, scăderi ale imunității, răni, stări depresive etc.


Cred că și vouă vi s-a întâmplat: dacă inițial luați o pastilă pentru careva dureri, după o anumită perioadă, acea doză nu mai este suficientă, și este nevoie deja să luați 2 pastile pentru efect. Și tot așa băgând în organismul nostru atâtea pastile, nu sunt sigură dacă ne lecuim, sau de fapt mai mult ne distrugem sănătatea.


Așa că eu de ceva timp am început să reduc din medicamente, încercând să apelez la soluții naturiste. Chiar dacă acestea nu te ajută, cel puțin nu îți dăunează. Și tot în acest timp am descoperit uleiurile esențiale, care au venit ca o binecuvântare în viața mea. Ca să ma conving de efectul acestora, am luat un ulei de probă. Un ulei care ajută la digestie, la durerile de stomac care imi revin din când în când. Și am rămas încântată pentru că la fiecare disconfort îmi era suficient să iau o picătură de ulei dizolvată în jumătate de pahar de apă și îmi lua disconfortul cu mâna. Acest ulei DiGize e un amestec din tarhon, ghimbir, mentă piperată, ienupăr, fenicul, lămâiță, anason și paciuli.


După ce am urmărit efectul, m-am grăbit să îmi formez propria trusă așa că am comandat un kit din 12 uleiuri (uleiuri pure și amestecuri) care pot fi combinate între ele, sau luate separat pentru diverse necesități, începând de la răceli, dureri de cap, infecții, indegestii, greață, până la folosirea lor în scopuri cosmetologice, pentru relaxare, somn liniștit sau chiar energizare. Deci ele poti folosite absolut pentru orice.
Pentru ca să le folosești corespunzător e nevoie de un pic de informare pentru că nu toate pot fi utilizate intern sau direct pe piele. Unele trebuiesc diluate cu ulei vegetal, sau dacă este un ulei fierbinte luat în capsule. Însă toată această informație o poți găsi pe net, notat pe sticluță sau la consultanții acestor uleiuri. În mare parte uleiurile pot fi difuzate, diluate și aplicate direct.


Eu am preferat să aleg Young Living fiind cea mai recomandată și sigură companie care produce aceste uleiuri. Desigur că sunt și alte companii care oferă aceste uleiuri însă nu mă pot expune asupra calității lor, pentru că n-am încercat. Foarte atent cu uleiurile ce se vând în farmacii pentru că ele sunt diluate și nu își mai fac efectul care ar trebui.

Mi-am luat sănătate în sticluțe și sper să nu mai fie nevoie să apelez la pastile. Chiar dacă poate unele din ele n-o să-și facă efectul (pentru că toți suntem individuali), cel puțin știu sigur că n-o să-mi facă rău.
Încercați și apoi o să-mi ziceți impresii. Eu umblu extrem de fericită și entuziasmată cu referire la aceste uleiuri. De asemenea, puteți să mă abordați pentru detalii, sau să mă urmăriți pe instagram.



(acest articol nu este publicitar)



0 comments:

Post a Comment