Cele mai grave greșeli pe care le face un bărbat în relația cu o femeie

Dacă în cale ți-a ieșit o femeie înțeleaptă, uită tot ce ai făcut până acum și reinventează.


O femeie care îți zâmbește, e drăguță cu tine, nu neapărat și te place.

Cu ce greșesc bărbații?
- cred că femeile iubesc cu urechile. Da e adevărat că ne place să auzim lucruri frumoase, dar tot pe atât de mult ne place să vedem că realizați ceea ce spuneți. Și de fiecare dată rămânem dezamăgite când vorbele rămân doar vorbe.


- complimentele tipice. Dacă ar fi sa analizăm, ai impresia că bărbații au mers la aceeași școală de complimente. Uneori chiar obosim să auzim cuvinte tipice, clișee. Veniți cu ceva nou, încercați să ne surprindeți.

- rolul de jertfă sau de macho. Unii se bagă în drame, alții se cred superman. Ambele ipostaze nu fac decât să ne amuze. De fapt, o femeie vede din start (maxim 2-3 întâlniri) ce reprezintă un bărbat și ele sau acceptă ipostaza voastră sau pleacă.

- ”cât de materialiste sunt femeile”. Hello, suntem în era consumerismului, e și normal ca femeilor, de altfel ca și bărbaților să le placă să trăiască frumos. Eu cred că aceste cuvinte le spun bărbații zgârciți.

- ”nu au mai rămas femei faine”. Serios? Tu spui asta unei femei pe care ai invitat-o la cafea? Cum crezi că ea se simte în acel moment? Ea adică nu este femeie? Sau cum? Chiar dacă sunteți prieteni, niciodată nu pronunța această frază în fața unei femei.

- lipsa de atenție. Dacă ai decis să ieși cu o femeie, păi fii acolo 100 %. Ajut-o să-și scoată haina, vorbește cu ea. Dacă ești deja într-o relație cu ea, cu atât mai mult: petrece cât mai mult timp împreună, invit-o la cină, la teatru, la expoziții. Dă-i flori, alint-o cu ce-i place. Iar cel mai important, comunică cu ea.


- dezordinea. O femeie e atentă la acest aspect și observă absolut tot: dacă ai vase nespălate, dacă îți arunci hainele prin casă sau dacă ai patul făcut sau nu.

-nu țin cont de dorințele femeilor. Dacă ea vrea ceva sau te roagă să o ajuți, își dorește asta nespus de mult, iar dacă tu ignori aceste solicitări- o dezamăgești. Iar o femeie înțeleaptă nu te va lăsa să o decepționezi de prea multe ori.

Noroc de bărbații care dau peste femei răbdătoare și care iartă ușor :D ele nu sunt foarte multe.

0 comments:

Post a Comment