Secretul iubirii dintre un bărbat și o femeie

El și ea. S-au văzut, și-au vorbit, s-au plăcut, s-au iubit și au decis să fie împreună.Când te îndrăgostești, vezi lumea în roz. Totul ți se pare atât de superb. Persoana cealaltă îți pare ideală, fără defecte.
Butonezi toată ziua mesaje de iubire. Aștepți cu nerăbdare momentul în care să vă întâlniți. Sărutările sunt atât de dulci, iar nopțile atât de fierbinți.
Viața este atât de frumoasă și îți dorești ca aceste clipe să nu se mai termine, să dureze o veșnicie.
Și totul avea să fie ca în poveste dacă nu se loveau de realitate.

Din momentele frumoase de iubire au căzut în prăpastia certurilor când nu se mai auzeau, nu se mai înțelegeau, nu se mai recunoșteau.


Au dat de obiceiuri, au dat de rutină.
Atunci îți cad ochelarii roz și vezi persoana de lângă tine altfel. O vezi cu neajunsuri și imperfecțiuni. Încerci să-i iubești defectele. Dar e atât de greu.
Zilele de iubire s-au transformat în ore lungi de discuții. Discuții în care nu se mai înțeleg, nu mai vor să se înțeleagă. Și au crezut că dragostea nu are loc de orgolii, însă ego-urile erau prea dominante.
Voci ridicate, lacrimi, închidere în sine, tăcere.
Se gândeau să renunțe.
Și totul avea să se dărâme dacă nu găseau soluții.

Au început să înțeleagă și să accepte că un bărbat este diferit de o femeie prin modul în care vede lumea, modul în care o percepe, felul în care gândește și comunică.


Au hotărât să își vorbească, să se observe.
Au văzut că sunt diferiți. Lasă loc pentru iertări și acceptări. Au reînviat iubirea.
Au înțeles că în relație este nevoie de apreciere și recunoștință. Au înțeles ce înseamnă o dragoste matură
Și totul avea să fie atât de complicat dacă nu era atât de simplu.


Despre diferențele dintre bărbați și femei cel mai bine vorbește Dr. John Gray (autorul celebrei cărți Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus) care, apropo, în toamnă vine la Chișinău. Făceți-vă cadou și investiți în cuplul vostru, sau dacă sunteți singur(ă) e o bună oportunitate să înțelegeți mai bine persoanele de sex opus.
Biletele le luați de aici (până în martie sunt la reducere), să nu ziceți că nu v-am spus :D.

0 comments:

Post a Comment