Să arătăm ca la Hollywood

Greșeala pe care o fac o bună parte dintre femei este că încearcă să reducă ridurile când acestea deja au apărut de multă vreme, sau că încearcă să înlăture careva defecte ale pielii, care cu greu pot fi scoase fără un bisturiu sau injectări.


De aceea e foarte important să folosim produse care ar putea să prevină sau să diminuieze apariția ridurilor, deshidratarea, uscarea/îngrășarea tenului, de exemplu.
De asemenea, necesar este să folosim produse corespunzătoare vârstei, tipului de ten și problemelor pe care le avem, ca să nu ajungem în 2-3 ani să reparăm ce nu se mai poate repara.
Să nu uităm că fața noastra expune ce avem în interiorul corpului nostru, respectiv dacă avem o careva disfuncționalitate atunci acneea o să fie prezentă, de asemenea în dependență de ceea ce consumăm, dacă servim sau nu alcool, dacă fumăm, toate astea sunt prezente pe tenul nostru.


O noutate, pe care o putem găsi în Farmacia Felicia, sunt produsele din seria Gianluca Mech un nutriționist italian celebru care colaborează cu vedete precum Eva Longoria, Sharon Stone, Silvio Berlusconi. Acesta a propus dieta Decotopia, o dietă ce presupune folosirea a 10 plante, prelucrate și propuse într-un sirop care este utilizat pentru slabit, stimularea metabolismului, imbunatățirea circulației periferice, relaxare și recăpătarea somnului, o mai bună funcționare a aparatului respirator, stimularea fertilității.

Eu personal folosesc unul dintre aceste siropuri, care este unul depurativ. În fiecare dimineață, dizolv 10 ml într-un pahar cu apă. Are un gust amărui, dar ce nu faci pentru sănătate. Sper să văd efecte esențiale în câteva săptămâni. Ce mi-a plăcut este că nu conține conservanți, alcool, zahăr, doar plante naturale și de asemenea poate fi consumat și de către diabetici.


Dacă avem grijă de interiorul nostru, desigur că trebuie să întreținem și aspectul nostru exterior. La dispoziție avem produsele Cosmech, și acestea fiind naturiste, deci nu conțin conservați sau alte chestii dăunătoare prezente în majoritatea produselo cosmetice. Utilizarea acestor duce la tratarea imperfecțiunilor estetice.

Am o mască antirid, care este cu acid hiluronic, colagen și vitamina E. Substanțe utilizate pentru umplerea ridurilor, precum și hrănirea pielii. Efectul este unul radiant.


Dacă doriți să arătați și să vă simțiți ca vedetele de la Hollywood, atunci căutați produsele în Farmacia Felicia, tot acolo vedeți și prețurile exacte. Am un voucher de reducere 20% pentru cei care decid să achiziționeze din cadrul mărcii Gianluca Mech. Urmează doar să-mi scrieți.



P

0 comments:

Post a Comment