Inadmisibil pentru o femeie

După cum știți, pentru că m-ați criticat pentru asta,
consider că o femeie trebuie să fie impecabilă, să fie perfectă în imperfecțiunea sa.
Perfecțiunea și imperfecțiunea este relativă, asta e cel mai important de ce trebuie să țineți cont.



Cu toate acestea, consider că există lucruri care sunt inadmisibile pentru o femeie, deși situații de viață sunt multe, ni se pot întâmpla de toate, însă e nevoie să înlăturăm aceste aspecte cât mai curând posibil.

1. O femeie nu are voie să umble cu oja de pe unghii sărită. Mi se întâmplă și mie, că aceste oje nu sunt atât de rezistente, sau îți anini unghia anume atunci când ieși din casă, însă sunt femei care umblă cu oja sărită vreo 2 săptămâni. E foarte urât și demonstrează că nu se are grijă. Mai bine deja fără ojă.

2. Pedichiura pe timp de vară este un trebuie. Când trecem la sandale, unghiile de la picioare trebuie date cu ojă, obligatoriu, îngrijite și frumușele.

3. Unei femei nu-i stă bine să înjure. Cu toții cunoaștem cuvinte licențioase, ne mai scapă câte unul la nervi, la stres sau la un pahar de vorbă, însă dacă acestea constituie vocabularul uzual, este dezgustător.


4. Dormim nedemachiate. Nu există excepții. Mereu ne demachiem înainte de somn. Pielea noastră suferă enorm pe timpul nopții cu stratul de fond de ten pe ea. Nu contează unde ești sau cu cine te trezești alături, pentru că dacă nu te demachiezi vei avea de suferit tot tu, iar cel cu care te-ai trezit trebuie să te accepte și nemachiată, dacă nu, înseamnă că te-ai trezit cu persoana nepotrivită.

5. O femeie nu poate să umble cu părul nespălat.  Podoaba capilară e esențială pentru o femeie. Cu toate avem zile bune și zile rele de păr, dar niciodată nu umblăm cu el murdar. Nu trebuie neapărat coafat, poți să-l speli și să-l lași așa, dar să fie curat. Acum există și șampon uscat și dacă totuși nu, sunt o grămadă de posibiltăți cum să-ți prinzi părul astfel încât să nu deranjeze că nu ai reușit să-l speli.

Voi ce ați mai adăuga? Ce nu este admisibil pentru o femeie?




0 comments:

Post a Comment