Cum aleg hainele?

Atunci când merg să-mi cumpăr haine, mă conduc după câteva criterii esențiale pentru mine.


1. Calitatea. Acest aspect este în top. Poate să fie haina oricât de frumoasă, însă dacă are o calitate proastă, n-am să o cumpăr niciodată.
Hainele de la Move sunt făcute din stofe naturale, respectiv, calitatea este 100%. Pielea respiră, plăcute la atingere și purtabile.

2. Comoditatea. Ați îmbrăcat haine în care n-ați putut întinde piciorul mai mult, sau în care nu puteați ridica mâinele? Cred că toți am trecut prin asemenea experiențe. Aceste haine sfârșesc în a sta pe raft sau a fi donate doar după o singură purtare. Pentru mine este esențial ca hainele să fie comode, să-mi permită să mă mișc, mai ales când merg în călătorii.






3. Aspectul. E și normal, atunci când cumpărăm o haină să ne placă cum arată, că de altfel n-am cumpăra-o. Dar cel mai important este cum mă simt în acea haină, dacă mă simt frumoasă, atrăgătoare, dacă mă simt ca o prințesă 😃 


Pe lângă stofa naturală, hainele Move sunt pictate și lucrate manual. Pur și simplu te îndrăgostești de aceste ținute iremediabil.

4. Versatilitatea. Apreciez foarte mult ca o haină să poată fi purtată în diverse moduri. Să o poți asorta atât cu tocuri, cât și cu ghete sau botine; să-i poți adăuga o cămașă sau un tricou. Să completezi ținuta cu o geacă de piele sau un palton elegant. Când cumpăr ceva mereu mă gândesc cum pot asorta haina cu ce mai am în garderobă și la modul în care poate fi purtată. Dacă acea haină poate fi purtată doar într-un singur mod, de cele mai dese ori am să o las în magazin.




5. Unicitatea. Cred că e redundant să vă spun că hainele Move sunt unicate. Nu riști să mergi la un eveniment și acolo să mai vezi femei îmbrăcate ca și tine. Iar elementele adăugate manual, picturile de pe haine le oferă originalitate care va fi cu siguranță apreciată.


Dacă v-am făcut curioși, aflați că showroom-ul Move se află pe str. Sfatul Țării 21 (colț cu str. București), n-aveți cum să-l ratați la cât de drăguț este. Mergeți și vă scăldați privirea ♡


0 comments:

Post a Comment