perfect brows

Expresivitatea feței în mare parte este redată de forma sprâncenelor, de asta e atât de important să le avem corecte.
Greșeala pe care o facem, noi, femeile, de cele mai deseori, este că nu avem încredere în mama natură și nu știu de ce, credem că noi vom face o treabă mai bună decât a reușit să facă natura.



Așa ne trezim că facem din forma sprâncenelor noastre teroare. Ba le facem mega subțiri, ba le desenăm inestetic.
De cele mai dese ori, forma ideală a sprâncenelor e cea care o avem în mod natural și doar un pic trebuie ajustată înlăturând firele rebele care nu se aliniază celorlalte.
Dacă vreți să verificați, faceți un exercițiu simplu cu un creion.


Sprânceana trebuie să înceapă acolo unde se aliniază cu exeriorul nasului, punctul cel mai inalt al sprâncenii este acolo unde creionul va intersecta pupila ochiului pornind de la vârful nasului, iar se termină sprânceana acolo unde creionul intersectează exteriorul nasului și colțul ochiului.



Simplu de tot. Așa vă alegeți cu forma perfectă.
Grosimea. Acum erau în modă sprâncenele groase, bine că am scăpat de cele subțiri ca niște liniuțe, dar aici tot depinde și de preferința fiecăreia dintre noi.
Eu optez din nou să văd ce mi-a dat natura, dacă mi le-a dat  groase și stufoase, le-aș îngriji și m-aș mândri cu ele, pentru că la sigur se aliniază și cu celelalte trăsături ale feței, dacă mi le-a dat de grosime medie, așa păstra această opțiune.

Dacă să vorbim despre cum le îngrijim, un lucru important pe care eu încerc să îl respect este pensarea în direcția creșterii firelor de păr; de asemenea utilizez ulei de recin pentru ca să le ofer un aspect sănătos, iar pentru ca să le fardez, utilizez aceste 3 opțiuni, pe care deseori le combin:

1. Creionul de sprâncene (True Color Glimmerstick). E un creion retractabil de care eu sunt încântată. Îl folosesc pentru a contura sprâncenele și a le sublinia forma.



2. Fardul de sprâncene (Kit Duo mark). Este un kit care conține atât fard cât și ceară. Puteți aplica mai întâi fardul și apoi ceara pentru a fixa sau invers. Eu rar folosesc ceara, dar fardul este perfect pentru a nuanța și uniformiza forma sprâncenelor.


3. Gel-cremă pentru sprâncene (mark.Perfect Brow). E un gel care are o coloare mai persistentă însă se aranjează atât de bine pe sprâncene definindu-le perfect. Când vreau un machiaj ideal, de exemplu, pentru petreceri, sau pentru seară, atunci folosesc gelul cu încredere.


Aceste produse sunt potrivite zi de zi, pentru sprâncene, astfel încât ele să arate îngrijit și să ofere experesivitate ochilor.

Iar seara neapărat le demachiez, folosind demachiant pentru ochi sau apă micelară.

P

0 comments:

Post a Comment