De ce se teme Chiril Gaburici?

Când merg la un offline, interesul meu, în primul rând, este să cunosc omul ce stă în spatele imaginii publice. Nu mă interesează și n-o să mă intereseze politica.



S-a discutat foarte mult despre drumuri și IT, păcat că există oameni care monopolizează offline-ul și se revenea la aceste teme din nou și din nou. Are câteva proiecte cu care se mândrește, iar ce nu s-a făcut, normal că stă pe listă să se facă (cineva oare aștepta și alte variante de răspuns?).

                                                                   foto: Иван Леонидыч

Chiril Gaburici, care are un puternic background managerial nu a renunțat la el nici când a devenit ministru. Gândește foarte structurat și pune accent pe echipă. 
Felul în care răspundea la întrebări era politically correct, caracteristic unui manager și făcea asta sau deja din obișnuință sau din motive de prudență (nici nu știi ce mai născocesc acest bloggeri :D ).

                                                            foto: Cristi Dorombach


Mi-a lipsit să văd omul din spatele managerului, aș fi vrut să-mi spună mai mult despre vacanțe și interese (deja în drum spre casă i-a fost adresată întrebarea despre hobby, la care l-am simțit un pic incomodat de intruziunea în viața personală). Aș fi vrut să-mi spună despre familie, mâncarea preferată și care e ultima carte care a citit-o. Dar poate altă dată.

                                                                         foto: Cristi Dorombach

Totuși offline-urile sunt despre oameni.

                                                                foto: Cristi Dorombach


1 comments

  1. Bet on Vegas - Dr.MCD
    Live 상주 출장마사지 Vegas 보령 출장마사지 Casino games for real money with no download or registration required. 충주 출장마사지 Play slots for free 영주 출장안마 or real money! Free Spins, free rounds,  Rating: 구리 출장안마 5 · ‎2 reviews

    ReplyDelete