hey, Rapunzel

De când mă țin minte am avut părul lung. Excepție am făcut de 3 ori când mi-am dorit o schimbare și l-am tăiat mai sus de umeri.


Deși toată lumea mă întreabă cum îngrijesc părul, o atenție deosebită niciodată nu i-am acordat. Prea sunt eu nerăbdătoare să stau și să-l îndrept sau să-l ondulez, de asta îl port aproape mereu așa cum este el, natural.

Un șampon, un balsam de păr și un ser/ulei pentru capete e tot de ce am nevoie, uneori mai adaug și un spray pentru protecție.

De recent, am primit de la Avon produse de îngrijire a podoabei capilare



Produsele fac parte din gama Advanced Techniques, seria Daily Shine.
Șamponul este unul care redă strălucire părului. Pe lângă mirosul formidabil pe care îl are, oferă o senzație de moale pentru păr, care devine atât de plăcut la atingere.

Balsamul de păr este o revelație. Este balsam leave in, ceea ce înseamnă că nu necesită clătire. Deși eu îl clătesc, dar sunt sigură că pot să-l aplic pe toată suprafața părului, nu doar pe capete și din nou am părul soft.

Cel mai preferat produs al meu este serul pentru vârfuri uscate. Cu toatele știm că cele mai supuse deteriorării sunt capetele: sau din cauza foenu-lui, plăcii, ondulatorului, sau din cauza vremii (soare sau vânt) și un tratament este necesar. Aces ser conține ulei de argan care este o bucurie pentru părul nostru și care îi oferă sănătate și strălucire.

Spray-ul pentru strălucire încă n-am reușit să-l înțeleg, pentru că nu-mi dau seama dacă părul meu strălucește mai mult sau tot așa, dar cert e faptul că oferă un miros plăcut.

Am trecut la produsele de îngrijire a părului de la AVON de 20 de zile, dar cred că rămân la ele. Părul meu e mulțumit, și la fel sunt și eu.
Apropo, le găsiți în Broșură la prețuri mega accesibile și avantajoase și am văzut că au mai multe opțiuni: și pentru volum, și pentru tratament, pentru păr vopsit, anti mătreață etc, așa că puteți alege ce vi se potrivește.
De asemenea, șamponul uscat este mega util de avut în casă, trăind într-o continuă fugă când vrei să reușești cât mai multe în cele 24 de ore.

Dacă mai folosiți și alte produse pentru păr, dar care nu consumă mult timp la aplicare, împărtășiți.

Vă pup și aveți grijă ca părul vostru să fie mereu curat și să aibă un aspect sănătos.


0 comments:

Post a Comment