Bastionul de afaceri

Ne-am gândit noi cu fetele să creăm un nou obicei în cadrul ieșirile noastre.


Deoarece întâlnirile noastre sunt pline de vise, planuri, frumusețe, descuții despre tot și toate,
avem nevoie și de un anturaj potrivit.
Astfel, am hotărât să încercăm cât mai multe localuri și să vă spunem unde ne-am simțit bine, unde mai puțin bine, ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut.
Așa că urmăriți ce zic Doina, Lia, Iuliana, Daniela, Cristina și Vlada pe blogurile sale. Părerile noastre pot fi diferite, dar o concluzie vă puteți face.

Cand bloggingul e mai mult decat un hobby. Cand bloggingul a devenit prietenie. Iar locurile de intalnire devin tot mai interesante #Bastion #viatadeblogger
Posted by Mihaela Roșcov on Wednesday, January 27, 2016

Primul local care l-am ochit a fost Bastion.
Eu îl știam drept un local care inițial se promova cu mâncare ecologică, deci destul de scump și pe care îl evitam oarecum.
Apoi am fost la o cină acolo, am zis că e destul de drăguț și mâncarea e gustoasă.
Doar că nu știu de ce e vizitat mai mult de oamenii de afaceri și cu un anumit statut social (intuiesc). Cred că din motivele stereotipurilor create.

Ce pot să vă zic.
Bastion e un local cu pretenții de restaurant,
deservirea (unul dintre lucrurile extrem de importante pentru mine) este corespunzătoare.
Chelnerii au răbdare, îți zâmbesc și vorbesc frumos.
De exemplu, ne-au așteptat cuminți până ne-am făcut de cap: am semnat și pozat.

Cand chelnerii au rabdare ca sa semnam si sa facem poze :D Fetele isi fac de cap. Dar ce final de saptamana ne asteapta. Of #viatadeblogger #Bastion
Posted by Mihaela Roșcov on Wednesday, January 27, 2016

Anturajul este destul de cozy, au și canapele, au și scaune obișnuite.
Am observat că într-o jumătate de sală se fumează. Sincer, n-am simțit mirosul fumului de țigară (el este destul de deranjant pentru mine și nu-l suport). Așa că am putut să-mi savurez mâncarea împăcată.
Ca și atmosferă. E destul de spațios, mult aer, muzică bună, la care Vlada exclama cu mult entuziasm.
Prețurile. Sunt acceptabile printr-un local de așa clasă. Un ceai sau un latte e 40 de lei.
Eu am mâncat o salată caldă cu carne de vițel. Super gustoasă. Deși pare micuță, eu m-am săturat, dar eu mănânc destul de multișor. Salata costă 98 lei.


În concluzie, aș vizita localul pentru diversitate, aș merge acolo dacă aș vrea să nu dau peste mulți cunoscuți și să întâlnesc oameni impozanți sau vedete. Într-adevăr aș folosi localul pentru întâlniri de afaceri, sau când vreau să planific în liniște, să lucrez la ceva. Apropo, fetele au spus că wi-fi-ul nu funcționa. Nu pot să zic că e un local care mă reprezintă sută la sută. Poate de asta că te invită la o anumită clasă. Dar poate ar trebui să încerc canapelele data viitoare.

Nota mea pentru Bastion este 4 din 5.

P

0 comments:

Post a Comment