în intimitatea genții mele

Trebuie să fac o confesiune: sunt o persoană posesivă. De aceea sunt foarte deranjată când oamenii îmi iau lucrurile fără permisiune. Iar inadmisibil este ca cineva să se bage în telefonul, agenda sau geanta mea. Consider acestea lucruri intime la care nimeni, în afara de mine, nu poate avea acces.




Cu toate acestea, am hotărât să vă arăt ce port în geantă și de ce ea e atât de grea.


Se zice că în geanta unei femei poți găsi orice, în afară de ordine. Cam așa e și la mine, deși atunci când mă aleg cu o geantă nouă, tot renunț la multe lucruri pe care obișnuiesc să le port.


Așa am făcut și când am trecut la această geantă fantastică baby blue de la AVON. Geantă care se potrivește cu culoarea ochilor mei, cu cerul și cu gândurile mele senine :D. Încep să am o predelecție pentru culorile pastelate și geanta asta e perfectă pentru preferințele mele.

Să începem:
De ceva timp prefer să port o carte cu mine, deoarece am renunțat să mai am internet la telefon, și atunci când aștept, mai citesc câteva pagini.


E normal să găsești șervețele în geanta unei femei, iar în a mea mai găsești plasture, mezim, ibuprofen, picături pentru nas, tampoane, și picături pentru ochi.


De ceva timp am renunțat la portmoneu, pentru că îmi pare prea greu, de aceea umblu cu banii dezordonat, mai am și un usb, și cheile de la casă și mașină.


Dacă mai înainte purtam și un portfard, acum m-am limitat la un ruj, balsam de buze și o oglindă. Halls și ciocolata e mâncarea din geanta mea :D uneori mai port și o banană.


Mai am un portcard pentru cărțile mele de vizită, și unul pentru cardurile de reducere de la unele localuri și magazine, cardurile bancare și actele.


Cam asta e ce port la mine zilnic. Uneori mai adaug o agendă sau chestii de care am nevoie în acea zi.

Acum nu mai am secrete față de voi, v-am lăsat în intimitatea genții mele.



Voi ce obișnuiți să purtați în geantă?


P

0 comments:

Post a Comment