De ce AIESEC?

Sunt studentă anul 2 la Uiversitatea de Stat din Moldova, specialitatea de bază este Business și Administrare.
Anul trecut exact în această perioadă am aplicat în AIESEC.
De ce?
Doream să fac ceva pe lîngă facultate (scușna totuși să vii acasă de la universitate și să nu faci nimic).
Cu timpul am înțeles că AIESEC mi-a oferit și încă îmi oferă o experiență care într-adevăr are o valoare mare în ceea ce vreau să fac în viață.
În AIESEC am avut ocazia să coordonez un eveniment (Choose Your Way) care promova oportunitățile de dezvoltare liceenilor din ultimul an.
Tot în AIESEC am simțit ce înseamnă să contribui la dezvoltare nu doar a ta dar și a altora. Cînd vin oamenii la tine și echipa ta și îți mulțumesc că le-ai oferit cea mai frumoasă vară din viața lor datorită proiectului (Discover My World) la organizarea căruia ai participat sau cînd îți zic că i-ai ajutat să perceapă lumea și din altă perspectivă.
Aici am lucrat 2 luni cu 7 oameni de peste hotare (Slovacia, China, Germania, Franța, Olanda,Turcia și Kîrghistan) care mi-au devenit prieteni și care mi-au oferit o vară internațională acasă.

Că tot vorbeam de universitate, AIESEC are o influență majoră, cînd profesorii îți spun cum e să conduci o echipă sau cum să-ți motivezi angajații  sau care sunt etapele de recrutare într-o organizație și tu îți dai seama că deja ai făcut toate astea și mai zici colegilor ce instrumente de evaluare a resurselor umane se folsesc în întreprinderi. Realizezi că impactul pe care-l poate aduce AIESEC în dezvoltarea ta atît personală, cît și profesională depinde doar de tine. Cum?

Pînă la 1 octombrie AIESEC îți oferă oportunitatea să devii și tu membru, să realizezi ceva ce poate ți-ai dorit de mult timp, să faci ceva mai mult decît facultatea. AIESEC recrutează! Aplică aici, mai sunt ore numărate.
Ne vedem în AIESEC!

0 comments:

Post a Comment