da tu cum scoți stresul? kilogramele în plus? sau menții modul sănătos de viață?

Ultima perioadă am avut-o tare stresantă: examen de licență, decesul bunelului, adaptarea la un program fix de lucru, seri pline de ședințe și oameni, unii mai deosebiți și interesanți. Și plus la asta s-a adăugat luna iunie fără sport (dansurile le fac din septembrie pînă în mai), astfel nu am avut ocazia să elimin încordarea într-acest mod.

Ieri am devenit licențiată în economie și obținînd 10 la teza de licență, drept cadou am fost la o nouă întîlnire a comunității Health and Beauty BLOGspot , de data aceasta la sport, la Wellness Land.
Este a 2-a oară cînd merg acolo și am ieșit la fel de mulțumită și impresionată.
Am simțit din greu lipsa exercițiului fizic de 20 de zile, însă eu primesc o satisfacție enormă de la senzația de după sport și de la febra musculară pe care am avut-o astăzi.
Abordarea profesorului, este primordială, și aici am avut una pe măsură, astfel- total mulțumită.Din luna iulie am să-mi petrec serile făcînd sport la Wellness Land.
Au tot ce vrei: sală de forță (pentru cei care vor să-și întărească mușchii), programe de grup, sală cardio (pentru cei care vor să dea jos kilogramele în plus), saună, masaj și toate celea.
Deci ne vedem acolo ;)

pentru plăcerea ochilor, reveniți pentru a vedea poze cu fetițe care fac sport2 comments