Agenda de vacanta. Montenegro 3. Sveti Stefan

Interesant este faptul ca pentru tot aici se elibereaza bon de plata: sezlong, inghetata, fast-food, orice.
Ei au cafea superba, la fel peste tot. Gustoasa si care te tine treaz.

Pentru ca eu serile nu le pot sta, fac plimbari lungi si vizitez ce imi scapa ziua cat stau la plaja.
Pacat ca nu pot sa va arat si voua ce vad eu, insa e fenomenal.


Sveti Stefan este o statiune de lux, asa numita carte de vizita a tarii: o insula pe care sunt hotele ce ajung la 1000-1500 euro pe noapte. Aici s-au odihnit multe vedete, chiar si Madonna. Eu credeam ca sa dai 10 euro pe un sezlong cu umbrela este scump, aici oamenii dau 75 de euro.
Interesant este faptul ca pentru tot aici se elibereaza bon de plata: sezlong, inghetata, fast-food, orice.Insa in afara de casino si vreo cateva restaurante, cam nimic. Plimbarile romantice sunt spectaculoase pentru ca privelistea chiar iti taie respiratia, eu vreo cateva minute nu m-am putut urni din loc de la atata frumusete. Acolo totul e mega securizat si nu are acces oricine. Deci e o statiune pentru oamenii bogati care vor sa fuga de lume. Totusi plictisitoare viata au ei :D 

P.S. femeile aici sunt foarte ingrijite, indiferent de varsta si forma corpului, si chiar sunt foarte dragute, chiar frumoase as spune eu. 

P.P.S. eu trebuia sa ma odihnesc in Budva, insa in ultimul moment a intervenit ceva si am ajuns in Becici. Si inca odata ma conving ca totul e asa cum trebuie sa fie, pentru ca e locatia cea mai potrivita: ziua ai plaja curata si nu foarte aglomerata, la preturi inca pamantesti, iar seara doar la un tunel distanta ai distractie.


P.P.P.S. salariile la ei sunt 400 euro, lucreaza de la 7 la 15, 5 zile pe saptamana.

mai multe:
Agenda de vacanta. Montenegro
Agenda de vacanta. Montenegro 2. Budva
Agenda de vacanță. Bosnia și Herțegovina
Agenda de vacanță. Albania0 comments:

Post a Comment