Christian Tour în Moldova

Pentru că şi aşa avem puţine agenţii de turism, Christian Tour a hotărât să se lanseze şi în Moldova.(Directorul General Christian Tour, Marius Pandel)

De fapt, multe dintre agenţiile noastre colaborau deja.
Christian Tour e de 18 ani pe piaţa românească, devenind cel mai mare operator turistic din România.
Despre lansare, a zis Cornel:


Lansarea a fost de-a dreptul grandioasă: la The Most, exact ca o nuntă cu 200 de invitaţi, doar că buchetul nu s-a aruncat. Moderator a fost, Calancea Band a fost, Dj a fost, mâncare, băutură, dansuri.Cred că aşa se lansează companiile în România, sau... în Moldova.


Bun, cam atat despre lansare, eu am să vă zic despre experienţa mea cu ei. Într-adevăr au preţuri convenabile, însă în călătoria pe care am avut-o nu şi-au onorat pe deplin promisiunile, ceea ce a stârnit nemulţumirea turiştilor. Cazarea a fost făcută în afara oraşului, fiind stipulat în ofertă- centrul oraşului. Ce vă recomand este să verificaţi repetat toate detaliile, astfel încât plângerile ulterioare să fie întemeiate.
Cu toate acestea, experinţe sunt diferite, eu cred că nu e ultima dată când beneficiez de ofertele Christian Tour, pentru că, cum vă spuneam mai sus, multe agenţii de turism deja lucrează cu ei, şi la preţuri sunt atractivi.

Să aveţi vacanţe frumoase ;)0 comments:

Post a Comment