Ce culori are iubirea?

Era sfârşit de iarnă. El şi Ea alergau de mână, îngheţaţi. Au intrat în bloc. El a rezemat-o de perete şi a sărutat-o.  Era unul din acele săruturi care îţi încălzeşte şi vârful degetelor de la picioare. L-a cuprins şi şi-a trecut uşurel mâinile reci pe sub hainele lui.  Zâmbeau, pentru că doar el putea să o încălzească aşa. El se îneca în ochii ei albaştri. Erau la fel ca marea. Marea care te iubeşte aşa cum eşti.
Dragostea are albastru.


***
Era deja târziu. Ea îl sună. Îi tremură vocea. De la emoţii. Se emoţiona de fiecare dată când trebuia să vorbească cu El. Îi spunea despre soare, îi spunea cât de mult îl iubeşte şi cât de frumos este să fie împreună. Căldură.
Dragostea are galben. 

***
În acea dimineaţă se iubeau. Cearşafurile albe lunecau de pe corpul lor obosit de dragostea matinală. Pasiunea lor nu cunoştea oră, doar culoare. Iar azi era alb, de la sinceritate. Pentru că iubirea lor era curată.
Dragostea are alb.


***
Era ziua când îşi sărbătoreau iubirea. Era o seaară care promitea a fi pasională. Era mult roşu în acea odaie. Se sorbeau din priviri. Se doreau mai mult ca niciodată. Abia aşteptau să-şi lase hainele şi să-şi lipească corpurile. Atingerile le dădeau fiori, îi făceau să roşească. Se iubeau foarte mult.
Dragostea are roşu.

***
I-a adus flori. Erau preferatele Ei. În acea primăvară a promis să fie mult verde, să fie multă prospeţime. Pentru că meritau.
Dragostea are verde.

Dragostea ta ce culori are?

0 comments:

Post a Comment