Viaţa de amantă

Se dedică tuturor femeilor care se trezesc cu "te iubesc-uri" rătăcite.

Deseori când ies la ceai cu fetele, apare în discuţie subiectul adulterului. Pentru că sunt femei care trec prin asta: fie că sunt înşelate, fie că se înşeală cu ele. Ruşinoasă temă ar spune unele, de viaţă temă- spun eu.
Asta se demonstrează și prin multitudinea de forumuri la această temă, unde femeile trăiesc povești identice, absolut identice.

Să fii amantă este jalnic.
Nu e josnic, pentru că aceste femei au o acută nevoie de afecţiune şi nu poţi blama pe nimeni pentru că are nevoie de dragoste. Doar că această necesitate le duce în extreme, le strică viaţa şi le compromite viitorul.
  



Viaţa de amantă.

Dimineaţa te trezeşti cu mesaje de dragoste, toată ziua ţi se spune cât de superbă eşti şi cât de mult însemni pentru el. Însă noaptea el nu este cu tine. El este cu acea pe care şi ales-o să-i fie iubită, eventual soţie.
Te invită să iei masa cu el, acolo te ţine de mână, te priveşte în ochi, suspină şi îţi spune cât de mult te iubeşte. Iar după ce achită nota răspunde la telefon iubitei şi îi povesteşte cum trece ziua.
Într-o noapte, i se face dor de tine şi te cheamă imediat la el. Şi tu te duci, pentru că ţi-ai imaginat această seară o lună întreagă, făcându-i declaraţii cât de dor îţi este de el, iar acest bărbat găsind mereu argumente că "sorry iubire, în această seară nu iese". Deşi tu prea bine ştii de ce nu iese.
Şi te conformezi. Atât de jalnic.

Accepţi, speri, pentru că te minte frumos, măcar frumos. Şi tu ştii că nimic din asta nu o să iasă, dar continui să-l iubeşti şi să aştepţi acel "vină la mine" ca să mai petreci o oră de aşa zisa fericire.



Doar că până la urmă te lasă cu ochii în soare, pentru că tu nu eşti prioritate şi nu cu tine îşi va lega viaţa.
Şi suferi, suferi de ţi se rupe sufletul. Şi nu poţi spune nimănui pentru că tu ai această jalnică viaţă de amantă, şi te temi de gura lumii, că vei fi judecată anume tu, cea care are nevoie de afecţiune şi nu el- care duce vieţi paralele, care pătrunde egoist în viaţa femeilor, manifestându-şi pornirile patologice.

Iar cel mai interesant e atunci când tu afli că nu mai eşti singura amantă (rol pe care ţi l-ai asumat deja), dar că mai sunt încă vreo câteva multe femei cărora le zice "te iubesc".

Şi te gândeşti că eşti atât de tânăra la ai tăi 17, 21, 30 de ani, ai putea avea un bărbat care să te iubească doar pe tine, o viaţă atât de frumoasă pe care tu o dedici unui bărbat care niciodată nu va fi cu tine, care niciodată nu te va iubi doar pe tine. Pentru că dacă un bărbat înşeală pe cineva cu tine, atunci şi pe tine te va înşela cu alta.
Şi realizezi cât de jalnică şi rătăcită eşti.





0 comments:

Post a Comment