Brio. Haine de calitate, stofe elegante

Eu când cumpăr o haină, mai presus de brand și frumusețe este calitatea.
Chiar dacă arată super bine hăinuța, dar are o calitate proastă, atunci am să o las pe raft.
Mai întâi de toate trebuie să te simți comod, corpul să respire, apoi să te simți frumoasă/frumos în ce îmbraci.


De curând am descoperit, deși au 14 ani pe piață, un brand care mi se potrivește. Brio, care are haine doar calitative și foarte interesante.

De exemplu când am fost să-mi aleg ținută pentru eveniment, foarte greu m-am decis pe care să o iau, pentru că le vroiam pe toate, și am ales să măsor vreo 5 (fiind constrânsă de timp și de imaginea pe care deja o aveam în cap cum ar trebui să arăt).



Cristina Culiș, creatoarea Brio, afirmă că în cei 14 ani pe piață, pas cu pas și-au dezvoltat propriul nume.
 ”Este nevoie de răbdare, dedicație totală, păstrarea ideii de la început și o echipă bună. Profesionalismul, creativitatea și calitatea ne ajută să reușim în realizarea planurilor noastre și contribuie la satisfacerea cerințelor cumpărătorilor.”

Cristina, a prezentat colectia exclusive pentru sezonul de toamna/iarna 2015. Pentru sezonul rece a mizat pe materiale scumpe - lână, mătase, catifea, organza, jacquard. A optat pentru rochii lungi și midi, fuste, bluze, paltoane. În afară de rochiile exclusiviste care vor domina colecția, a creat și câteva ținute gen office, cu combinații chic de fuste pâna la genunchi și bluze, pantaloni și jachete. Ca sursa de inspirație i-a servit stilul anilor '50, încercând să păstreze stilul pe care îl promovează: elegant și foarte feminin. 












Noua colecție include piese în culori albastru regal, albastru-mov, verde – vibrant, auriu. Nuanța metalica este hitul colecției, în special dantela cu reflecții metalice pe ea.




Colecția fenomenală de la Brio o puteți găsi la Showroom bd. Decebal 80.
De asemenea, este foarte ușor de găsit în centru:
Gemeni et.1
bd.Stefan cel Mare 126
Unic et.3
sau pe site-ul Brio.

Eu merg să-mi aleg ceva din colecția exclusivistă, cine cu mine?


P

0 comments:

Post a Comment