Vegetarian din impuls

Săptămâna trecută am zis că vă povestesc despre micul dejun, însă am să mai întind un pic ca să colectez mai multe rețete.

Până una alta vă povestesc despre viața mea fără carne.
2 săptămâni, iaca, fără carne.
Chiar și mama mi-a spus să nu țin tare mult această dietă, mama care știe că eu n-am ținut nicio dietă vreodată. Of.



Deci, eu niciodată n-am înțeles vegetarienii. Când îmi ziceau, că au devenit vegetarieni, pentru că așa au simțit într-o zi, mă gândeam: ”nu cum poți renunța la carne? ea doar e fericirea vieții”.
Când mergeam în oraș să mănânc și întrebam chelnerul ce îmi recomandă, nu știu de ce toți mă direcționau la salată. Mare era surprinderea când le ziceam ”nu nu, eu nu salată mănânc, eu mănânc carne”.

Am ajuns. Am ajuns să nu mănânc carne. Nu zic că am devenit vegetariană, pur și simplu am simțit și eu acel impuls că nu mai vreau să mănânc carne. Și doar gândul la ea, îmi face rău.
Admit că aș putea să revin, dar până când nu simt nevoia.



Organismul meu. Cred că încă e devreme să simt ceva îmbunătățiri. Singura ce pot să afirm acum e că stomăcelul meu e mult mai fericit. E ușor înauntru.
Aștept să văd și în exterior schimbări, dar cred că mai întâi trebuie să renunț la tot felul de junk food.

Am inclus mai mult pește în alimentația mea, fructe de mare, ciuperci, nuci, boboase și legume și fructe. Apropo, să nu mănânci carne este mult mai scump. Dar ce nu faci pentru ca organismul să se simtă bine?


-------------
Această postare susține și campania Meatless Friday ce promovează renunțarea la consumul de carne pentru cel puțin o zi pe săptămână.

0 comments:

Post a Comment