Ce înseamnă să fii o Lady? [lansarea Ladies School]

Dacă a fi femeie ține de gen, a fi o lady ține de rafinamentul dobândit în timpul vieții, de feminitate, de grație în mișcări și de o educație aleasă în ceea ce privește comportamentul potrivit oricărei situații.



A fi o lady constă în dorința de a se dezvolta continuu, în orientarea către a fi mereu mai bună și a deveni o învingătoare în lupta cu dificultățile vieții.

O lady își creează de-a lungul timpului un mod organizat de a-și trăi viața.

O adevărată lady este atentă la îngrijirea personală, la a se îmbrăca bine și la a învăța eticheta.

O lady este mereu drăguță și zâmbitoare și folosește des cuvintele ”te rog” și ”mulțumesc”. Nu dă dovadă niciodată de impolitețe și are un caracter bine conturat.

Ea tratează pe toată lumea cu respect, indiferent de poziția socială. O lady își respectă partenerul, își respectă copiii. Își respectă și își iubește întreaga familie.


O lady este întotdeauna prezentabilă. Înțelege importanța unui dresscode, își dezvoltă bunul gust în alegerea ținutelor și în asortarea lor. De asemenea, are o postură corectă, stă dreaptă și menține umerii drepți fără a fi încordați.

O lady este preocupată în aceeași măsură de interiorul ei cât și de exteriorul ei. Astfel, ea citește cărți, investește în autodezvoltarea ei și are grijă de sufletul ei. Nu va permite acestuia să fie afectat de certuri (pentru că nu ia parte la ele), de resentimente și nervozitate. O lady iartă și își păstrează calmul.

[continuarea pe ladiesschool.org]

Ladies School  a ales să dezvolte tinerele în baza acestui concept oferindu-le oportunitatea să descopere arta de a fi o lady. Este proiectul la care visez de ceva vreme și în care am investit multă dragoste și pasiune.

Pentru înscrieri aici
Pagina de facebook aici


0 comments:

Post a Comment