De ce e bine să fii frumoasă?

În ciuda tuturor pornirilor sexiste și antisexiste, sau a stereotipurilor, realitatea nu poate fi combatută.
E un avantaj să fii frumoasă, mult mai multe uși se deschid, mult mai multe oportunități ai, iar lucrurile merg indubitabil mai ușor.



Și pentru că frumusețea e atât de relativă, nu e neapărat să ai acel chip angelic sau să ai proporțiile considerate ideale. Pentru a fi frumoasă ai nevoie de câteva lucruri:

- încredere în sine. Chiar și o cicatrice îți poare reda acel farmec. Sau faptul că ai buzele prea subțiri și sânii prea mici, atunci când alegi să te iubești pe tine, să te accepți și să fii mândră de tine, nimeni nici nu va observa micile imperfecțiuni, sau din contra, vor fi considerate aspecte care te avantajează. Important e felul cum te prezinți.

- să ai grijă de tine. Chiar dacă natura te-a înzestrat cu frumusețe, ea trebuie menținută. Eu am o regulă simplă: dacă mă uit în oglindă și îmi place ce văd, atunci e perfect, dacă ceva nu-mi place, lucrez la asta: sport sau alte proceduri de frumusețe, care acum ele sunt un milion.

- să știi să vorbești frumos. Deseori am câștigat teren prin faptul că am vorbit ferm, că am vorbit drăguț și am fost amabilă și cu paznicul și cu directorul. Eu cred că înjurăturile nu mă fac frumoasă, așa că nu le utilizez.

- să zâmbești. Ceea ce mereu va înfrumuseța o femeie este zâmbetul. El niciodată nu va fi de prisos. Utilizează-l des.

- să ai substanță. Ei și nu faci nimic cu cele de mai sus dacă nu ai un pic și de creier. O femeie este mult mai atragătoare când e și deșteaptă, pe lângă faptul că arată bine. Citește și dezvoltă-te neîncetat. Asta îți va oferi plus valoare.

Să fii frumoasă este o alegere, și când în fiecare dimineață faci această alegere- viața arată mult mai bine.


0 comments:

Post a Comment