Reflectorizante pentru cei la care țin

Aici vă spuneam despre reflectorizante.
și vă mai spuneam că am să dau 9 la cei care țin și care au nevoie (unul mi-l las mie).
Am inclus (așa ca idee) și principiul Pay it forward, adică să le ofer și celor care vor răspândi ideea și care vor face cunoștință oamenilor cu reflectorizantele.

1. mama mea. Persoana la care evident, țin cel mai mult, însă care în plus lucrează profesoară la Colegiul de Transporturi. Deci, ea va spune studenților care nemijlocit vor fi participanți activi la trafic.


Eu vreau să văd șoferi, care au să iasă la o bucată de noapte din mașină și au să ofere un reflectorizant unui pieton de pe margină.

2. Doina, ea este o persoană tare activă social (Vice Președinte Resurse Umane MediaPoint și studentă la psihologie). În plus este descoperirea mea din această toamnă.


3. Olia este cea care mai umblă uneori pe înserate pe străzi, plus că îmi fac griji de regiunea în care trăiește. Deci util absolut reflectorzantul pentru ea. La fel activă social, și cea care face comunicare.


4. 5. Anastasia și Alex călătoresc mult și ei vor să aibă grijă de securitatea lor. Și mie-mi place de ei. Tare buni omuleți

6. Cu Katea (omul meu de suflet) tusesc des, și uneori se întinde până târziu. Acum ea va fi mult mai în siguranță, nopțile.


7. Cristina fetiță bravo, cu răspundere și orientare socială. Va purta și va răspândi ideea. Sunt convinsă.


8. Ana, o altă colegă de grupă. Ea în ultimul timp are tare multe perepeții. Însă cînd va purta reflectorizantul, știu sigur că va fi în siguranță


9. (nu găsesc al 9-lea reflectorizant) Vreau să vă arăt cum Felicia, omuleț tare scump și drag, poartă deja reflectorizantul (îl are pus la buzunarul de la palton, ziua îl poată în buzunar, iar noaptea îl scoate ca să se reflecteze în el lumina farurilor)

aveți grijă de voi și purtați reflectorizante

0 comments:

Post a Comment