Agenda de vacanta. Montenegro

Aceste postari nu sunt platite si nu contin diacritice.

Mai intai vreau sa zic ca agentia prin care mi-am luat vacanta Navelia Tur este geniala. Superb customer service si multa grija. Lucreaza mult prin intermediul online si mereu receptivi la toate mesajele.

Eu anul asta am vrut de fapt sa merg in Croatia, insa la bugetul de care dispuneam cel mai potrivit a fost Montenegro. Eu am vrut undeva unde n-am mai fost. Si am ajuns.

Aici clima este umeda. Esti inconjurat de munti, respectiv datele meteo absolut nu sunt de folos. E tare frumos din mare, care este Adriatica si foarte sarata sa vezi muntii. Privelistea chiar e breathtaking. Plaja este din petricele si marea transparenta, doar ca la 3 m de mal este deja adanca. La ora 10, aici deja te frigi la soare, am sa incerc maine sa fiu la 7:30 deja la plaja.

Eu stau la o vila, insa daca aveti buget dublu recomand hotel. Pe plaja sezlongul si umbrela pornesc de la 6 euro pe zi. Si pretul depinde de linia in care vrei sa stai si de plaja. Sunt si portiuni in care nu sunt sezlonguri, acolo e gratis.

Preturile sunt ok, zic eu pt zona turistica. De 10 euro mananci bine, de 25 te alinti cu toate bunatile.

Noaptea totul se intampla pana la ora 1, dupa- liniste (a, da, eu stau in Becici), desi in Budva e la fel (azi merg acolo si va zic).
Multe n-ai ce vedea aici, decat faleza cu tarabe de suveniruri improvizate si localuri cu muzica live. De aceea foarte intrebate sunt excursiile.


Limba lor, are ceva tangente cu rusa, insa eu nu inteleg nimic. Rusi si romani sunt in numar moderat, respectiv, intr-adevar te simti la odihna. Poti sa te adresezi in rusa sau engleza, ei nici una nici alta nu pot vorbi, insa nu stiu cum, ne intelegem :).















0 comments:

Post a Comment