Salon de frumuseţe. Care este alegerea mea?

Pentru mine, este foarte dificil să-mi aleg un salon de frumuseţe la care să ştiu că merg şi ies absolut mulţumită.


De fiecare dată, alegeam diferite, pentru diferite proceduri. Tundeam părul într-o parte, manichiura în altă parte, machiaj în alta şi tot aşa. Deci, se întâmpla deseori să alerg de colo colo. Şi exista pericolul să nu rămân încântată, astfel încât deseori schimbam şi specialiştii.
Până într-o zi, când am dat de Premier Alisa.

- În primul rând, este amplasat foarte comod, Bucureşti 99, deci chiar la intersecţia străzii Bucureşti cu Maria Cibotari.
- Într-al doilea rând, te simţi ca acasă: colectivul este foarte plăcut, fetele discută deschis cu tine, te fac să te simţi bine, te servesc cu ceai, au grijă de tine.
- Trei: poţi beneficia de o multitudine de servicii, toate în acelaşi loc- machiaj, coafură, frizură, manichiură, pedichiură.
- Patru: fetele care lurează acolo îţi ridică stima de sine, că tu te simţi frumoasă nu doar când ieşi din salon, însă mereu după.
- Cinci: Ţi se îndeplineşte orice capriciu, serviciile fiind prestate la cel mai înalt nivel. Personalul de acolo, merge la perfecţionări foarte des.
Eu m-am pregătit de ai mei 25:
Am tăiat oleacă din păr şi am făcut laminare- pentru o mai bună aranjare.


Manichiura şi aranjarea sprâncenelor.
Cam aşa rezultat s-a obţinut:



Veronica s-a chinuit cu mine 5 ore, dar eu am ieşit atât de fericită din acest salon, că e păcat să nu recomanzi şi altora.

Apoi am mers pentru bucle. Bucle care au ţinut 3 zile şi de la care nu te înclei. Absolut naturale, şi absolut frumoase.

 

Plus la asta, ei lunar au oferte intresante de care puteţi beneficia, de exemplu pentru luna aprilie:


Iar cel mai interesant mi s-a părut faptu că ei fac reduceri considerabile pentru pensionari şi persoanele cu necesităţi speciale. Ei schimbă viaţa oamenilor, facând-o mai frumoasă, mai stilată. Şi oamenii revin de fiecare dată cu multă plăcere.

Apropo, ei în curând fac 5 ani şi m-au întrebat cum aş vrea, eu ca şi client, să fiu alintată; ce să mi se ofere special cu această ocazie. Voi ce aţi vrea?

1 comments

  1. Bine ati venit pe pagina oficiala a Palatului Ghica Tei. Palatul Ghica Tei a fost construit in anul 1822 si este situat pe malul sudic al lacului Plumbuita din Bucuresti. Palatul face parte din Domeniul Ghica Tei care se intinde pe o suprafata de 11 mii de mp si cuprinde de asemenea Crama si Gradinile, integral restaurate de mostenitorii familiei Ghica, precum si Garnizoana si Anexele Cavaleriei aflate in proces de restaurare. Palatul Ghica Tei organizeaza evenimente culturale, sociale si de caritate dar si petreceri de companie, lansari si intalniri pentru mediul de afaceri din Romania. Restaurant Nunta Bucuresti

    ReplyDelete