Dă-ți întâlnire cu Nata Albot

Niciodată n-am avut un idol. Asta era cea mai grea întrebare pentru mine la orice training sau lecţie.


Toată lumea putea menţiona pe cineva: sora, mătuşa, Monica Belluci sau Prinţesa Diana.
Eu rămâneam fără nicio idee şi de fiecare dată încercam să mă eschivez prin răspunsuri evazive.
Pur şi simplu, cred că prea mult am bătut eu pe individualitatea mea şi am înţeles că eu nu pot fi ca altcineva şi altcineva ca mine.

Însă sunt oameni pe care eu îi admir. Pentru ce au reușit, pentru felul în care sunt, pentru ce fac ei pentru societate.

De când a revenit Nata Albot în Moldova, se vorbește foarte mult despre ea. Toată lumea a văzut emisiunea Interpol și a auzit de speech-ul ei de la TEDx. Se cochetează cu ideea ca ea să candideze la primărie. E o femeie care merită a fi admirată, cel puțin pentru lucrurile pe care le face ea pentru Moldova, chiar aflându-se la mii de km depărtare. Foarte straniu că cei de pe loc, investiți cu funcții, nu fac nici a zecea parte din ce face ea.

(facebook Nata Albot)

O femeie care se dedică la maxim, oferind pasiune, profesionalism, multă muncă. O femeie care poate să-și schimbe viața la 180 grade, o femeie de la care ai ce învăța.
Pentru cei care o admiră pe Nata, Women's Summit Events s-a gândit să ofere destul timp calitativ pentru o discuție cu ea.


Respectiv, 21 mai, ora 18:30 la Summit Events, mergem să o admirăm pe Nata Albot
Biletele le rezervați la numărul de telefon:060207207
Iar o parte din banii de la eveniment vor fi oferiți pentru proiectul Arterapia, așă că un colțișor pictat dintr-un spital poate fi contribuția ta.



P

0 comments:

Post a Comment